Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem tudom, hogyan állíthatnám...

Nem tudom, hogyan állíthatnám vissza a "rendszert" Segítenél?

Figyelt kérdés

Február 23-án elhatároztam, hogy lefogyok. Napi 5 étkezés, semmi csoki, semmilyen zsíros kaják...

Remekül ment minden, a heti fél kg fogyás megvolt, persze tornázni is eljárok heti 2-3 alkalommal...mostanában viszont rákattantam az édességre...eddig birtam nélküle, de most már minden nap megeszek legalább 1 túrórudit, kekszet vagy hasonlót..nem tudom, hogy állíthatnám vissza az egészséges étkezésem...:/

2011. márc. 22. 13:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha édesre vágysz, akkor inkább gyümölcsöt egyél. Nagyon ügyes voltál eddig, mielőtt megennéd az édességet, gondolj a bikinidre :), nekem ez mindig bejön, komolyan!
2011. márc. 22. 14:05
 2/4 anonim ***** válasza:

nem tudom, mennyit kell leadnod, de ha sok rajtad a felesleg, akkor ajánlom a következő módszert: vedd fel a bikinidet, kapcsolj fel minden villanyt (csinálj jó világost), és nézz tükörbe. ha nem elég borzasztó, akkor ugrálj hozzá, és látni fogod, ahogy lötyög rajtad minden.

most képzeld el, hogy kinn vagy a strandon, előtted álmaid pasija, és ezzel a testtel kellene odamenned hozzá beszélgetni.

na, kívánod még a csokit? :D

2011. márc. 22. 14:08
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Írj privátban légy szíves!

2011. márc. 22. 14:15
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

Nem olyan sok a súlyfeleslegem, 53ról indultam, most 51 körül mozgok...a cél 48 lenne.. 165cm magas vagyok, és tudom, kevésnek tűník ahhoz a 48kg viszont rajtam még tényleg zsír van...

2011. márc. 22. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!