Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van aki csinálja most az...

Van aki csinálja most az update rendszert?

Figyelt kérdés
Ha igen mióta, és mennyi ment le neki, valamint melyik kódot eszi csak?
2009. júl. 7. 22:56
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

én csinálom kb 1 hónapja,fogytam kb 3 kilót,de szerintem azért ilyen keveset,mert

1) mindent eszek,3-as ételeket is,csak az időt tartom be

2) nem mozgok,mert emrég volt egy sérülésem,ezért még nem tudok

(de remélem,amint tudok edzeni,több fog lemenni!)

egyébként ebben tényleg az a jó,hogy konkrétan nem éhezel,és valahogy így jobban is érzem magamat!

2009. júl. 7. 23:19
 2/3 anonim ***** válasza:
Én kb. 3 hónapja csinálom, és 3 héttel ezelőttig kb. 8 kg ment le. Azóta nem néztem, mert bedöglött a mérleg :), de szerintem már azóta is fogytam. Mondjuk én nem a kg-kat nézem. Főleg 1-eseket eszem, ritkán 2-est, 3-ast pedig egyáltalán nem. És mozgok heti 3-4x egy órát, meg iszok sok vizet. Kb. napi 2,5-3 litert.
2009. júl. 8. 09:14
 3/3 anonim válasza:
Én nem csinálom de egy jó barátom igen látványos a siker!Hiszek benne de sajnos pénz kérdése és hidd el lehet pótolni az update termékeket mással is.Én is fogyózok a húst elhagytam,a kenyér teljes kiőrlésű és ha csak muszáj.Zöldség és a kefír sajt dögivel.Ja és mozgás.2hét 5kg!
2009. júl. 17. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!