Van aki csinálja most az update rendszert?
Figyelt kérdés
Ha igen mióta, és mennyi ment le neki, valamint melyik kódot eszi csak?2009. júl. 7. 22:56
1/3 anonim válasza:
én csinálom kb 1 hónapja,fogytam kb 3 kilót,de szerintem azért ilyen keveset,mert
1) mindent eszek,3-as ételeket is,csak az időt tartom be
2) nem mozgok,mert emrég volt egy sérülésem,ezért még nem tudok
(de remélem,amint tudok edzeni,több fog lemenni!)
egyébként ebben tényleg az a jó,hogy konkrétan nem éhezel,és valahogy így jobban is érzem magamat!
2/3 anonim válasza:
Én kb. 3 hónapja csinálom, és 3 héttel ezelőttig kb. 8 kg ment le. Azóta nem néztem, mert bedöglött a mérleg :), de szerintem már azóta is fogytam. Mondjuk én nem a kg-kat nézem. Főleg 1-eseket eszem, ritkán 2-est, 3-ast pedig egyáltalán nem. És mozgok heti 3-4x egy órát, meg iszok sok vizet. Kb. napi 2,5-3 litert.
3/3 anonim válasza:
Én nem csinálom de egy jó barátom igen látványos a siker!Hiszek benne de sajnos pénz kérdése és hidd el lehet pótolni az update termékeket mással is.Én is fogyózok a húst elhagytam,a kenyér teljes kiőrlésű és ha csak muszáj.Zöldség és a kefír sajt dögivel.Ja és mozgás.2hét 5kg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!