Hogyan állíthatnám meg a nem kívánt fogyást?
Amióta bejött részemre a bicikliszezon (kb. 2 hónapja), 13 kg-ot fogytam, aminek nagyon nem örülök.
Pedig zabálok, mint egy állat...
Attól függ, mennyit bicajozol naponta és milyen intenzitással.
Ha ez a teljesítmény még a kezdetekkor sem okozott izomlázat, akkor a fogyásnak lehet, hogy más az oka. Érdemes odafigyelni.
Hát bicajozástól ennyit akkor sem fogyhatsz, ha versenyszinten űzöd... Oo Max ha 150 kilós vagy, de akkor meg valószínűsítem, hogy cél lenne a fogyás. XD
Én a helyedben kivizsgáltatnám magam, lehet, hogy férges vagy, ételallergia, bármi.
Mondjuk ennyi adattal nem tud szerintem senki semmit kezdeni... magasság, súly, mostani súly? Miket eszel, milyen életmódot folytatsz?
190cm és 115kg vagyok.
Rengeteg kenyeret eszem, szinte mindenhez.
Heti kb. 150 km-t tekerek.
120 kilósan érzem jól magam, azt szeretném tartani (a csajomnak is úgy jövök be :D) anélkül, hogy a mozgásból engednék.
Hát én a helyedben nem aggódnék, inkább azon lennék, hogy még kb. 10-15 kg-ot hogyan tudnék leadni!!!!
Lehet, hogy a mostani barátnőd egy elhízott, hájas pasit szeretne, de ezért később nagy árat fizetnél!
Ha a barátnőd az miatt szakítana veled, mert "lefogytál", hidd el semmi baj nem lesz. A barátnők jönnek, mennek. Az egészség nagy kincs, könnyebben megy, mint ahogy egy esetleges betegség, ha megtalál.
Ne aggódj, bicajozz bátran, a barátnőd pedig meg fogja szokni és szeretni az új, izmos, kisportolt, egészséges testedet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!