Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan állíthatnám meg a nem...

Hogyan állíthatnám meg a nem kívánt fogyást?

Figyelt kérdés

Amióta bejött részemre a bicikliszezon (kb. 2 hónapja), 13 kg-ot fogytam, aminek nagyon nem örülök.

Pedig zabálok, mint egy állat...

2011. máj. 20. 09:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Attól függ, mennyit bicajozol naponta és milyen intenzitással.

Ha ez a teljesítmény még a kezdetekkor sem okozott izomlázat, akkor a fogyásnak lehet, hogy más az oka. Érdemes odafigyelni.

2011. máj. 20. 09:36
 2/11 anonim ***** válasza:
Szénhidrátot emeld fel, illetve a telítetlen zsírbevitelt még jobb lenne.
2011. máj. 20. 09:39
 3/11 anonim ***** válasza:

Hát bicajozástól ennyit akkor sem fogyhatsz, ha versenyszinten űzöd... Oo Max ha 150 kilós vagy, de akkor meg valószínűsítem, hogy cél lenne a fogyás. XD

Én a helyedben kivizsgáltatnám magam, lehet, hogy férges vagy, ételallergia, bármi.

Mondjuk ennyi adattal nem tud szerintem senki semmit kezdeni... magasság, súly, mostani súly? Miket eszel, milyen életmódot folytatsz?

2011. máj. 20. 09:47
 4/11 A kérdező kommentje:

190cm és 115kg vagyok.

Rengeteg kenyeret eszem, szinte mindenhez.

Heti kb. 150 km-t tekerek.

120 kilósan érzem jól magam, azt szeretném tartani (a csajomnak is úgy jövök be :D) anélkül, hogy a mozgásból engednék.

2011. máj. 20. 10:05
 5/11 anonim ***** válasza:

Hát én a helyedben nem aggódnék, inkább azon lennék, hogy még kb. 10-15 kg-ot hogyan tudnék leadni!!!!

Lehet, hogy a mostani barátnőd egy elhízott, hájas pasit szeretne, de ezért később nagy árat fizetnél!

Ha a barátnőd az miatt szakítana veled, mert "lefogytál", hidd el semmi baj nem lesz. A barátnők jönnek, mennek. Az egészség nagy kincs, könnyebben megy, mint ahogy egy esetleges betegség, ha megtalál.

Ne aggódj, bicajozz bátran, a barátnőd pedig meg fogja szokni és szeretni az új, izmos, kisportolt, egészséges testedet!

2011. máj. 20. 10:18
 6/11 anonim ***** válasza:
ha fogytál akkor az azt jelenti hogy volt miből.
2011. máj. 20. 10:35
 7/11 anonim ***** válasza:
Ha izomban vagy ekkora akkor az jó,de ha a hály ennyi akkor arra is gondolnod kell,hogy az egészségednek káros ennyi zsír.Örülj neki,hogy így fogytál,és közben degeszre eszed magad kenyérrel.Minden fogyókúrázó álma ami most veled történik.Én diétázom és tornázom is egyszerre és döcögnek a kilóim szépen lassan lefelé.Én is a 100kg-osok klubbjába tartozom.
2011. máj. 20. 10:39
 8/11 anonim ***** válasza:
LOL.... Hát ha ennyire nicns tisztában az étkezéssel és a zsírvesztéssel, nem hiszem hogy izom az a 120 kiló. Ne aggódj kérdező, rajtad még az sem látszódna meg, ha további 20 kilót fogynál. xD
2011. máj. 20. 10:55
 9/11 A kérdező kommentje:
Sajnos, már ez is látszódik. Tényleg nem szeretnék tovább fogyni, csak megtartani, ami még megmaradt...
2011. máj. 20. 11:07
 10/11 anonim válasza:
Jó neked... én csak irigyelni tudlak :(
2011. máj. 20. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!