Szerintetek ez nagyon sok?
Figyelt kérdés
Reggeli: Activia túrósjoghurt, 3 evőkanál Fitnes müzlivel-Ez kb 250kcal
Tízórai: egy fitnes müzli szelet epres: 92kcal
Ebéd: Rio mare halsaláta. (kukorica, bab, tonhal) kenyér nélkül. Ez max 350 kcal. Rá egy energiaital 125kcal
Uzsonna: Koffeinmentes kávé, cukor nélkül, egy kávékekszel max 130kcal.
Vacsi: fél cukkíni, fél padlizsán, 2 koktélparadicsom, fél paprika olivaolajon megpárolva, fél teljes kiőrlésű kiflivel. ( ez nem tudo ány kcal lehet :)
Mellé szedek fogyasztó tablettát, teát, és szűzteakapszulát is.
Lány vagyok, 56 kg, 172 cm 16 éves múltam
2012. márc. 15. 18:54
1/5 A kérdező kommentje:
Plussz: futottam 30 percet, koriztam 40 percet, neged óra aerobik, és este még 120 felülés 120 emelés mindkét kézre 3 kg súllyal.
2012. márc. 15. 18:56
2/5 Animegirl válasza:
Őszintén? Nagy egy bolond vagy te :/
172 cm és 56 kilónál még fogyi akarsz? Ez már így sem normális!!!! És a fogyasztó tablettákról is állj le, 16 évesen ez nagy felelőtlenség!
19/L
3/5 anonim válasza:
jééézusom 172centivel és 56 kilóval mégis honnan akarsz fogyni az akárhogy oszlik el sehogy nem lehet rajtad egy deka felesleg sem. Gondolkozz már egy kicsit ész szerüen.
4/5 anonim válasza:
Szerintem neked mar nemkell fogynii jovagy ugy ahogybagy mert egyaltalan nem lehet rajtad felesleg alj le a fogyokuraval es a tabletakkal
5/5 *gin* válasza:
büszke lehetsz magadra... sovány vagy, de tovább akarsz fogyni és koffeinnel, taurinnal meg mindenféle fogyasztódroggal mérgezed magad. mondd, a szüleid tudnak róla, hogy egy nevelési csőd vagy?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!