Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 167cm hány kg lenne jó, hogy...

167cm hány kg lenne jó, hogy csinos legyen valaki, aki ne izmos mivel soha nem sportolt?

Figyelt kérdés

2012. márc. 15. 10:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én mondtam, hogy 165 cm-vel nekem 50 kg alatt kell lennem. Jelenleg 47 vagyok, és így jól érzem magam. A körte alak sajnos adott, már kezdek megbékélni a gondolattal, hogy ez így is marad, de most mondom azt, hogy nincs rajtam felesleg. És nincs testképzavarom, bárki, aki lát, megmondja, hogy abszolút nem vagyok túl sovány. Nekem mindig alacsony volt a súlyom, még elhízottan is. Nem tudom miért, de ált. 10 kilóval kevesebb vagyok, mint amilyennek kinézek.

Amúgy nem sportolok rendszeresen, de rengeteget sétálok, és úszni szoktam járni. Szoktam lépcsőző-gépezni és a karomat erősíteni.

2012. márc. 15. 16:01
 12/12 anonim ***** válasza:

167cm körül vagyok és 53 kiló. Szerintem ez ideális. van egy kis felesleg, mondjuk 51 kilósan bomba alakom lenne, de így szimplán csak karcsú.

30N

2012. márc. 17. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!