167cm hány kg lenne jó, hogy csinos legyen valaki, aki ne izmos mivel soha nem sportolt?
Először is kezdjen el sportolni, mert egy 50 kilós lánynak sem lesz szép teste, ha az a 45 kiló zsír rajta és nem izom. Sokra mész a vékonysággal, ha plöttyedt vagy, nem pedig szép feszes...
Szerintem 50-55 kg között lenne ideális, de sürgősen kezdjen el izmosodni.
"Szerintem 50-55 kg között lenne ideális, de sürgősen kezdjen el izmosodni." 167 cm-hez, a 60-65 kg az ideális testtömeg alsó határa minimális izomtömeggel rendelkező nőnek
50-55 kg-ba ilyen magasságnál, a bőr, a belső szervek és csontozat, vér, kötőszövet, meg a nőknél az életben maradáshoz minimálisan szükséges 12-15 % testzsírszázalék is alig fér bele, normális izomtömeg meg pláne nem
3-as!
Én mikor 165 cm-vel elértem a 60 kg-ot, akkor nagyon rosszul éreztem már magam!
Persze, nem kell anorexiásnak lenni, de azért azzal a 60-65-el szerintem igencsak túloztál!
én 160 cm vagyok és 62-64 kg, egy deka súlyfelesleg nincs rajtam...nyilván a sok év rendszeres sportnak köszönhetően van az átlagosnál nagyobb izomtömegem és csonttömegem;)
ha trottyadt gebe akarnék lenni petyhüdt izmokkal és lötyögő bőrrel, akkor fogynék 10 kg-ot ;)
6-os!
Ezt számomra őszintén nehéz elképzelni, de, ha tényleg így van, akkor nagyon szerencsés vagy!
Én mindenesetre a 165 cm-mel nem szívesen híznék vissza megint 60 kg környékére...
De persze egyrészt minden ember más, másrészt meg mindenkinek más tetszik. Így nem tartom elképzelhetetlennek, amit írsz.
Nekem viszont 50 alatt kell lennem, hogy csinos legyek, és sajnos még így is körte alakom van. :(
165 cm-rel 50 alatt kell legyél?????
168 cm-rel 55 kg-osan kövérnek érzed magad, pedig állítólag izmaid is vannak???????
ti betegek vagytok: testképzavar a betegség neve...
mennyit sportoltok ti egy nap egyáltalán??????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!