Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy lehet kibírni édesség...

Hogy lehet kibírni édesség nélkül?

Figyelt kérdés
Én max 1-2 napig bírom..le szeretnék adni pár kilót, és ehhez kéne.. persze tornázom mellette és sok gyümölcsöt is fogyasztok.. de az édességről nem tudok leszokni. Ötleteket szeretnék ahhoz, hogy hogyan érhetném el, hogy leadjak 4-5 kilót..:)
2012. márc. 13. 18:40
 1/8 anonim ***** válasza:

A króm csökkenti az édesség utáni vágyat. Krómtartalmú ételek a gomba, a gabonafélék, a kávé, a sör, a tea, a bor és a húsfélék. A sörélesztő jó krómforrás.

Korábban én is egyfolytában édességet ettem, 1-1,5 év alatt 15 kiló plusz lett az eredménye. Aztán azt mondtam, elég! A nassolásról nem szoktam le, de a gumicukor, chips, keksz helyett répa- és uborkacsíkokat, savanyú káposztát, natúr joghurtot, almaszirmot és friss gyümölcsöt nassolok. Esetleg egy-két szem diót, mogyorót, pisztáciát. Ha megkívánom az édességet, iszom egy pohár vizet vagy gyógynövényteát. Esetleg fogat mosok , az elűzi az édesség utáni vágyat.

2012. márc. 13. 18:48
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem a dió és a joghurt jött be édesség helyett, a fogmosás és a tea nem, de az első kettő tényleg jó! Az édes gyümölcsök is jók, de látom, azt eszel.
2012. márc. 13. 18:59
 3/8 M.Kata válasza:
Sehogy xD én is próbáltam de nem ment:))
2012. márc. 13. 19:09
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem az update1 tejcsoki! Lelkiismeret furdalás nélkül eszek belőle ebéd után pár kockát. 6 hét alatt 5,5 kiló mínusz. Persze naponta mozgok 40-60 perc között.
2012. márc. 13. 20:06
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az életmódváltás nem azt jelenti hogy lemondunk mindenről amit szeretünk. Én biztos nem tudtam volna hosszútávon betartani a diétát, életmódot, ha mindenről lemondok amit előtte ettem napi szinten.

A lényeg a mennyiségen és a minőségen van, és hogy beleférj a napi kcal limitedbe.

Én büntetlenül megeszek mondjuk 1x egy héten 4 kocka csokit, vagy egy vaníliás tejberizst, pár szem csokis aszalt gyümölcsöt a tízóraihoz, de nem egy egész csomaggal, hanem csak keveset. Így nem az van, hogy jujj nekem nem szabad, viszont a diétámat sem rontom el vele.

Egyéb esetekben különleges gyümikkel szoktam jutalmazni magam, mikor pl. a család a tesco-ban a csokik közt válogat, én megkérem őket hogy nekem vegyenek 1 doboz epret, egy darab mangót, vagy gránátalmát. Így én is eszek valami különlegeset, viszont sokkal egészségesebb mint amit ők esznek.

Jah és 11 kg ment le eddig, szóval működik a dolog. :)

2012. márc. 14. 09:38
 6/8 anonim ***** válasza:
akarattal. hetek óta nem eszem édességet. max. teát iszom, amiben méz van.( nagyon édesszájú vagyok ) az első napok voltak nehezek, mert hozzá voltam szokva. most viszont már nem igénylem annyira. :) ha viszont fogyni szeretnél szerintem az étrendeden változtass kicsit és mozogj! :) 15/L
2012. márc. 14. 18:34
 7/8 A kérdező kommentje:
Rendben, megfogadom a tanácsokat, köszönöm! :)
2012. márc. 14. 22:54
 8/8 anonim ***** válasza:
ah. akaraterő. amugy meg ez a megszokás kérdése, egy csokiba pl annyi a cukor hogy irreálisan sok a szervezetnek, böven elég az ételekben meg a gyümölcsben lévö a mindennapokhoz.ne vetess,vegyél..én asetudom mikor ettem csokit,tán vagy 2éve
2012. márc. 16. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!