Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit egyek ebben az esetben?...

Mit egyek ebben az esetben? (lent)

Figyelt kérdés
Már 1 hete 6 után nem eszek semmit, de most nagyon megéheztem. Alma vagy ilyesmi jó lesz?
2012. márc. 13. 18:39
 1/5 anonim ***** válasza:
inkább valami fehérje. Túró, natúr joghurt, kefír, főtt tojás vagy egy kis zöldség.
2012. márc. 13. 18:43
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi szépen, van is itthon joghurt :D.
2012. márc. 13. 18:49
 3/5 anonim ***** válasza:

A 6 után nem evés hülyeség. Egész éjszaka éhezik a szervezeted, magyarul ez koplalás nagy betűvel ám.

Utoljára lefekvés előtt 1-2 órával egyél. Tehát ha te 6 után már nem eszel, akkor 8-kor fekszel le?

1 kefír, natúrjoghurt, sovány túró, zöldségek, csirkehús natúran, egy tál saláta, gyümölcsök - ezeket nyugodtan tolhatod vacsora.

Jah és persze fehérjeturmixot is. Én azt iszom. :)

2012. márc. 14. 09:40
 4/5 A kérdező kommentje:
És a turmixot miből csinálod? Vagyis leírod a készítését? Kérlek.
2012. márc. 14. 17:41
 5/5 anonim ***** válasza:

Fehérjeturmixot nem én csinálom, lehet készen kapni, testépítő boltban, nagy kiszerelésben és egyesével csomagolva is.(Kezdetnek sztem ilyet vegyél, így több ízt is kipróbálhatsz és kb. 220 Ft egy db egy adagos).

Van sokféle ízű, én most csokisat iszok, de epres, vaníliás, capphucinos, kókuszos-csokis, banános, mindenféle van. Vízzel vagy tejjel elkevered (én vízzel szoktam), összerázod és kész is. ;)

2012. márc. 19. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!