40 kg-t szeretnék fogyni? (Ez persze nem kérdés, hanem kijelentés. )
6 hónapja szültem. Terhesség alatt 15 kg-t híztam, na de előtte sem voltam pehelysúlyú. 83 kg-mal indultam és 98 kg voltam a terhesség végén. Szoptatás alatt (már sajnos tápszeres) meg szépen kúsztak rám felfelé a kilók. Most 106 vagyok, de olyan formás 106 kg. :) Viszont nagyon kellemetlenül érzem magam. Szinte sétálni sem szeretek kimenni. Nem sokat eszek egyébként. De mostanra már azt is megfeleztem.
Persze tudom mozogni kellene, de ennyi plusz kilóval + egy rossz szívvel ez egész bajosan menne. Öngyilkos nem szeretnék lenni. Remélem megértitek. Viszont ha már lemenne egy kis súly, akkor biztos tornáznék. Jobban bírnám.
-40 kg a cél, persze nem holnap délutánra. Mit tanácsoltok mit tegyek?
Válaszaitokat köszönöm szépen így előre is! :)
Menj el dokihoz, mond el mit szeretnél, és kérd meg, hogy állítson össze egy olyan diétás étrendet, ami mellett nem apad el a tej.
Ha betartod, biztos hamar eljutsz odáig, hogy kevesebb súllyal már a mozgás is vállalható lesz.
a gyaloglástól biztos,hogy nem fogsz te se lefogyni,én se fogytam tőle egy dekát sem,mert az olyan kevés kalóriát éget el ,
bezzeg miután lefeleztem az ételadagjaimat,-így már heti 1 kiló megy le
Én fogytam rengeteg sétával is, szerintem nem kell ám azt lenézni!
Persze, nyilván nem egyenlő egy kardió-edzéssel, de nem mondhatjuk, hogy semmit sem ér! Ráadásul - számomra legalábbis - a legszórakoztatóbb mozgásforma. :)
Szóval nyugodtan sétálj nagyokat, és persze az evésre figyelj oda. Biztosan lesz eredménye!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!