Egész éjszaka hánytam. Lehet, hogy azért, mert tegnap többet ettem a megszokottnál, és a gyomrom "már nem bírja" a sok ételt? Volt másnak is ilyen?
Figyelt kérdés
2012. márc. 12. 10:19
1/5 anonim válasza:
nem lehet,hogy inkább egy vírúst kaptál el? mert én is így voltam pár hete. nem volt semmi bajom,csak hánytam egész nap.
2/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom.
Tegnap keresztelésen voltam, ott ettem sokat, de a szüleimnek pl. semmi baja, csak én hányok, és hasmenésem is van. Akkor ma ne egyek semmit? Csak folyadékot igyak?
2012. márc. 12. 10:46
3/5 anonim válasza:
Vszínűleg vírus. Ha az, akkor mindig plusz 1 nappal megy végig mindenkin. Sose beteg egyszerre valaki, csak egy nap késéssel.
4/5 A kérdező kommentje:
Pont most beszéltem a tesómmal, náluk volt a keresztelés, és ott sem beteg senki.
Köszönöm a válaszokat!
2012. márc. 12. 11:52
5/5 anonim válasza:
nekem már volt, hogy rettentően hányingerem volt attól, hogy többet ettem a kelleténél. de én inkább szenvedtem mint hánytam, mert az még jobban utálok... :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!