Hogyan tudnék ellenállni az édességnek? Sajnos a nassolás miatt, főleg éjszaka, úszúgumim van és 5-6 kg felesleg van rajtam amiatt, hogy tömöm magamba az édességet.
Figyelt kérdés
2010. ápr. 25. 22:32
2/6 anonim válasza:
ha ennél rendesen, nem lenne ingered minden szart összeenni...ide vezet a koplalás
3/6 anonim válasza:
nassolni még napközben sem ajánlatos, főleg ha az embernek gondjai vannak a testével. szerintem mikor nassolnál vetkőzz meztelenre nézz bele egy egészalakos tükörbe és utána döntsd el hogy akarsz e még nassolni :) vagy másik megoldás ragassz egy bombanő képét a hűtőre/vagy ahol a nassolnivalót tartod és mielőtt nassolnál nézz rá és mondd magadban azt hogy sosem leszel ilyen jó nő ha ezt most megeszed. AZ a baj, hogy ha nem is akarsz lefogyni nem is fogsz. ez csak elhatározás kérdése. de amúgy hidd el majd ha 15-20 kiló felesleg lesz rajtad akkor majd tényleg észbekapsz hogy hopp ezt nem kéne.
4/6 anonim válasza:
Én cukrász vagyok,régen kb 600000kalóriát ettem meg:-)))(5-6süti/nap).Rájöttem,hogy a süteménynek az ízére vágyom,nem hogy jóllakjak vele.Mostanában megeszek 1 falat sütit,aztán megiszok rá 1 pohár vizet,esetleg megeszek 1 almát.Este moss fogat erős mentolos fogkrémmel!
5/6 anonim válasza:
Vegyél, vagy készíts olyan édességet, amiben sem cukor sem fehér liszt nincs, akkor nem hízlal (annyira). Ha budapesti vagy, könnyű dolgod lesz, csak keress egy Update pékséget.
6/6 anonim válasza:
Nem biztos,hogy ez jó ötlet mert lehet,hogy a cukor hatását kívánja teste,amiből viszont többet fog betolni mivel nincs benne cukor.Valamennyire ezek a cukormentes szarok is hízlalhatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!