Norbi update ejszaka?
Figyelt kérdés
Az update modszer ugye harom idoszakra van bontva. De most azon gondolkodom, hogy aki ejszakas muszakban dolgozik, o hogyan kivitelezheti ezt? Mert oke, h reggel lehet enni szenhidratot, de aki ejjel dolgozik, o reggel fekszik le, tehat alvas elott, nem jo bekajalni. Valakinek valami otlet? Erdekelne.2011. júl. 20. 22:06
1/3 anonim válasza:
Akinek a munkájából, napirendjéből kifolyólag a bioritmusa eltér a "megszokottól", annak akkor van reggel amikor felkel, akkor van este amikor lefekszik, és akkor van dél, ebédidő amikor a "napja" közepén eszik, azaz "ebédel". stb.
Én nem dolgoztam sosem éjszakai műszakban, de feltételezem, hogy így is felismerhető a kb. 3*8 órás ritmus, csak időbeni eltolással.
2/3 A kérdező kommentje:
Koszi.
2011. júl. 21. 17:16
3/3 Emzeeperix válasza:
Norbi az 1. könyvében ír egy példát erre. Hamvai P. G. disc-jockey elmeséli, hogy hogyan fogyott le. Norbi neki úgy tolta el az időszakokat, hogy a 3-as kódúakat du. 2-ig ehette, a 2-es kódúakat este 7-ig, az 1-eseket pedig éjjel 11-ig. Szerintem ilyen esetben ezt Norbival személyesen kell egyeztetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!