Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Le lehet szokni a cukorról?...

Le lehet szokni a cukorról? Próbáltátok már?

Figyelt kérdés
2009. jún. 10. 17:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
mért ne lehetne? Akaraterő, próbáltad már? :) (kiskoromban mindenféle cukrosat ettem, nagyon sokat, de az elmúlt 2 évben gyakorlatilag szülinapi tortából 1 szelet, ezen kívül semmi..) Mostanság már hányingerem van ha a számba kerül valami nagyon cukros..
2009. jún. 10. 17:10
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
énsem szoktam cukros dolgokat enni..ételekbe is édesítőt használok, kv-ba, ha üdítőt iszok néha azis lightos édesítős..multkor kóstoltam egy cukros kólát és annyi kiérzett róla a cukor íz hogy nekem az az egy korty is borzalmas volt:S szoval meglehet szokni.
2009. jún. 10. 17:20
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

már hogyne lehetne...

Nem is tudom megmondani mikor ettem uccsóra olyat, amiben cukor volt. Szerintem nekem már a cukor íze lenne furi:)

2009. jún. 10. 17:49
 4/12 anonim ***** válasza:

Sajnálom, én nem tudok ehhez érdemben hozzászólni, agyonoffolni nem szeretném, de érdekelne, hogy a válaszolók sütnek e sütiket és ha igen, akkor mivel helyettesítik a cukrot?

Csak mert én is épp a cukor adagot szeretném csökkenteni.

A kérdezőnek sok sikert és kitartást! :)

2009. jún. 10. 20:57
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Persze, legalábbis nekem sikerült. Kb 3-4 hónap volt, mire már nem okozott fizikai fájdalmat egy csokitorta látványa :)
2009. jún. 10. 21:04
 6/12 Krisz85 ***** válasza:
100%
Igen, 6 éve nem fogyasztottam cukrot, legalábbis kirstálycukor formájában semmiképp sem! Meg amúgysem. Max edzésen energiaitalban. Light kóla szintjén sem.
2009. jún. 10. 22:03
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

A négyes válaszoló kérdésére!

Nézd példul ezt a linket:

[link]

Ez csak egy példa, rengeteg ilyen van! Böngéssz a neten. :) Van egy nő (sajnos most nem találom) aki már most fog könyvet kiadni a receptekből, amit a blogjára föltett.

Ezenkívűl rengeteg fajta édesítőszer van. Vannakolyanok melyeket nem lehet "főzni", tehát olyan ételbe nem teheted amit forralni fogsz, mert elmegy az íze, de vannak főzhetőek is. Sőt, a candarellnek van olyan édesítője is, ami úgy néz ki mint a kristálycukor. (ezt mondjuk eper tetejére)

Én a Süssina nevű édesítőt használom, ez bevált! Számomra nincsen mellékíze, és én abszolúte cukor íznek érzem már... Meg lehet szokni, hidd el!!! Ja, és ez a Süssina, ez főzhető is.

Tényleg nem nagy dolog az átállás, csak elsőre tűnik olyan rémesnek! :)

Sok sikert!

A harmadik válaszoló voltam.

2009. jún. 10. 22:14
 8/12 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy buta kérdés de én úgy hallotam, hogy az édesítőszerek károsak a szervezetre.:S de rengetek olyan cikket is olvastam már, hogy a cukor is káros..szval akkor most mi az igazság? Van esetleg egy olyan oldal az interneten ahol ennek érdemben utána lehet nézni?

A sütikkel kapcsolatban pedig...én most egyáltalán nem eszek sütiket, akkor ezek szerint lehetne? Mert nekem ami nagy gondot okoz az a kávé, cukor nélkül...:S

És igazából fogalmam sincs, hogy hogy lehet az, hogy elvileg sok cukrot eszek...de ha nem eszek sütik, csokikat, nem iszok cukros italokat és csak keveset teszek a kávéba, akkor hol eszek én még cukrot?

2009. jún. 11. 10:17
 9/12 anonim ***** válasza:
45%

én erre "az édesítő szer káros" dologra azt mondom mindig:

-én tudok mutatni egy pár embert aki cukorbeteg a cukortól, te is mutass párat aki beteg lett az édesítőtől

2009. jún. 11. 13:24
 10/12 A kérdező kommentje:
Ez igaz...tényleg...ebbe még bele se gondoltam...
2009. jún. 11. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!