Nagyon dagi lennék? (képpel! )
Hány kg-nak néznétek engem? Egy fiú szerintetek járna egy ilyen duci lánnyal, ha az arca sokak szerint szép? :/ Nincs nagyon önbizalmam. Sorra hízom ki a nadrágjaimat, pedig szoktam sportolni és odafigyelek, hogy mit és mikor eszek. Majdnem egy év alatt felszedtem 10-13kg-t és ettől elég narancsbőrös lettem és a combom, fenekem rózsaszín csíkos. Alakom sincs igazán, amit a képeken is lehet látni. A derekam 81cm a csípőm meg 100cm. Gondolom jócskán kéne fogynom, mert meg vagyok hízva, ugye? A nadrág méretem 38-40-es. 15/L Köszönöm a segítséget! :)
Nem vagy dagi, csak egy picit húsos. Előnyös ruhában kimondottan csinos lehetsz. Ahogy előttem írták, sportolj, mozogj, no süti, no hamburger, no kóla, sok gyümölcs, ilyesmi, azért ne éhezzél :)
Sokan összetennék a kezüket, ha csak ilyen "dagik" lehetnének, mint te, olyan kelttészta lányokat lehet látni, hogy csak na!
Ja, előnyös ruha: mindenképpen próbál meg elszakadni a diktált divattól, keress olyan cuccokat, ami jól áll, amiben nem feszengsz, amiből nem lóg ki semmid (lehet ám ilyet is hordani, nem leszel még attól nyanyás, ha nem cuppantod bele magad 5 számmal kisebb holmikba). Bocs a szőkimondásért, de mindezt jószándékkal írtam.
pedig jogosan írtam.
egy testépítő nem hízik-izmosodik egy év alatt 10-13 kilót,nemhogy egy lány.
de a bőröd a bizonyíték,hogy nem normális az ütem,mert szétrepedt.
na vajon mitől.
többlet kalória bevitel.
vagyis több étel megy be,mint amennyire szüksége van a testednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!