Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez így nem jó! Mégis mit...

Ez így nem jó! Mégis mit csináljak? Túlzott súlycsökkenés!

Figyelt kérdés

A héten kezdtem el fogyókúrázni, igazából próbálok életmódot változtatni, és 3 napja minden este keményen megdolgoztatom magam, rendes izomlázam is van, sokat iszok, viszont nagyon keveset eszek. 1200 kcal az, amivel fogyhatnék, de szerintem nem eszek annyit egy nap. DE csak 3 napja kezdtem, és mégis lement MÁR 2 kg. Átlagban nézzétek, naponta 3X mértem magam, és az átlagok különbsége 2 kg. Ez egy kicsit sok, nem? A sok víz mellett is! Mondjuk első nap előtt sokat is ettem, az is lehet, hogy mostanra ürült ki az a rengeteg bevitt étel? Szerintetek mitől lehet? 15 kb súlyfeleslegem van!

19L

2012. márc. 10. 08:35
 1/3 anonim ***** válasza:
A kalóriaszámolást felejtsed el mérd a kaját testsúly kg hoz viszonyítva kell kajálni diétában én 2,5 grammról indulok szénhidrátból és 3 gramm fehérje zsírból meg telítetlen zsírsav mondjuk egy marék olajos mag vagy egy kanál lenmagolaj vagy lenmagolaj kapszula, a súlyodat ne méregesd naponta max hetente ha a változás 0,5 -1 kg között van akkor jó vagy mert minimális izmot veszítettél, ne eddzél minden nap mert túledzed magad aminek komoly tünetei is lehetnek heti 4 szer tornázz mondjuk és 5-6 aerob(tempós séta,szobabringa eliptikus trainer, futást még hagyjad max később átváltasz intervallum kardióra, amúgy első héten nagy súlyfeleslegnél olyan 3 kg is elfogadott de ne csapj ennyire bele hirtelen mert, ki fogsz égni, pl én 2 hónapig csak "pina legyező edzéseket" végeztem ami nagyon lightos de felkészíti a testedet a keményebb fázisra, sok sikert és kitartást
2012. márc. 10. 09:00
 2/3 anonim ***** válasza:

2 kg súlyingadozás normális, tök mindegy, hányszor mérted magad. Attól is függ, hol tartasz a ciklusodban.

Ne a gyors fogyás miatt aggódj (szerintem egy dekát sem fogytál még), hanem az 1200 kalóriás koplalás miatt.

Hatszázszor leírtuk, de leírom újra, hogy koplalással nem lehet lefogyni. Mert amint abbahagyod, azonnal visszahízod. Életed végéig meg nem koplalhatsz. Végleges megoldást keress, amit hosszú távon tudsz csinálni.

2012. márc. 10. 18:35
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Igyekszem más megoldást találni, amit tartani is tudok. Mégegyszer köszönöm!
2012. márc. 11. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!