Ez így nem jó! Mégis mit csináljak? Túlzott súlycsökkenés!
A héten kezdtem el fogyókúrázni, igazából próbálok életmódot változtatni, és 3 napja minden este keményen megdolgoztatom magam, rendes izomlázam is van, sokat iszok, viszont nagyon keveset eszek. 1200 kcal az, amivel fogyhatnék, de szerintem nem eszek annyit egy nap. DE csak 3 napja kezdtem, és mégis lement MÁR 2 kg. Átlagban nézzétek, naponta 3X mértem magam, és az átlagok különbsége 2 kg. Ez egy kicsit sok, nem? A sok víz mellett is! Mondjuk első nap előtt sokat is ettem, az is lehet, hogy mostanra ürült ki az a rengeteg bevitt étel? Szerintetek mitől lehet? 15 kb súlyfeleslegem van!
19L
2 kg súlyingadozás normális, tök mindegy, hányszor mérted magad. Attól is függ, hol tartasz a ciklusodban.
Ne a gyors fogyás miatt aggódj (szerintem egy dekát sem fogytál még), hanem az 1200 kalóriás koplalás miatt.
Hatszázszor leírtuk, de leírom újra, hogy koplalással nem lehet lefogyni. Mert amint abbahagyod, azonnal visszahízod. Életed végéig meg nem koplalhatsz. Végleges megoldást keress, amit hosszú távon tudsz csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!