Hogy van ez a súlycsökkenés most akkor?
Reggel szokásosan megmértem magam..a mérleg 75,1 kilót mutatott..am 75,4 szoktam lenni, vagy kicsit több...de ez még nem is annyira meglepő..elvégre diétázok egy 1hónapja..meg mozgok...stb.
Ami érdekelne, hogy van az ez:
Tehát reggeli súlyom 75,1 kg
Reggelire ettem 1,5 tojás rántottát, 1 pohár paradicsomlét
Tízóraira negyed csésze sótlan mogyit
Ebédre paradicsomot, ubit és csirkemellet
Uzsira kakaóscsiga ...áhh nem bírtam ellenállni.
Aztán tornáztam...majd levezetésként elmentem egy kis futásra..tényleg kicsi.
Utána meg biciklizni egy 25km-t...
Vacsira banán meg egy joghurt..meg persze a napi 2-2,5 liter víz ma megvolt.
fürdés után ráállok a mérlegre...és kerek 75kg-t mutatott...hol ott a mozgás előtt kajával együtt 76 voltm kereken..és nem mentem el wc-re se...nagy dologra..
Most kiizzadtam?? vagy mitől lehetséges ez??
Szerintem lemozogtad a kajádat :D
De nem tudom amúgy :D örülj neki ;D
nem tudom az miért zavar téged, hogy reggelente mérem magam....az meg, hogy most csak úgy este ráálltam...simán meglepett..
hát az meg egy megint más dolog, hogy ilyen melegbe nem bírok olyan soakt enni...tehát most saccra szerinted 800 kalória ide vgay oda....ha nem vagyok éhes nem fogok többet enni...
Hidd el engem nem zavar, te tetted fel a kérdést szóval téged foglalkoztat a dolog :) Csak írtam hogy felesleges méregetni magad naponta mert egetrengető változást úgy se veszel észre, ha meg egyik nap hirtelen több leszel mint előtte, akkor meg depibe esel és elkezdesz kajálni. Vagy nem tudom nálad ez hogy meg. Én ilyen voltam, a saját példámat írtam le.
Hidd el, ha jól csinálod a fogyókúrát, akkor jobban fogod érezni magad ha 1 hét után ráállsz és hopp fél kilóval kevesebb, 1 hét múlva még fél kiló, aztán még és még és máris látszik a változás. A napi mérésnek semmi értelme.
egy liter izet simán izzadsz, és a lélegzetvétellel is távozik rengeteg, úgyhogy ez felelős a fogyásodért.
kíváncsi lennék arra a 25 kilométer tekerésre amikor kb 1/3-adát eszed annak ami csupán a mozgás nélküli igényed... az izmok, az agy nem bírja ezt sokáig...
akkor egyszer álltam rá egy nap többször,...-.-
istenem...mekkora probléma
azt meg hogy naponta ráállok reggel nem győzöm hangsúlyozni, hogy azért, mert írom a napi súlyom,h visszatudjam lesni, hogy is volt...nem fogok hetente méreckedni.
Bix miért vagy kíváncsi a 25km-es biciklizésemre?
Am meg, ha ti bírtok enni ilyen melegbe akkor egyetek...én nem tudok enni....nem is kívánom, de nem is érzem, hogy koplalnék, mert ha éhes vok eszek, ha meg nem akkor nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!