Edzés+diéta ellenére nincs súlycsökkenés?
Úgy két hete kezdtem el egy szakértő által összeállított edzéstervet és persze hozzá megfelelő étrendet is követek. Látszik, hogy lejjebb ment pl a hasam, de a súlyom nem változott. Lehetséges hogy csak átcsoportosult a felesleg?
Tudom hogy ennyi idő alatt még nincs nagy változás, de külsőre mégis látszik és ezért nem értem, hogy a súlyom miért nem változott.
Én ezt komolyan nem értem... ki a frászt érdekel, hogy mit mutat a mérleg?
Ha szereted az almás rétest, akkor érdekel, hogy hány atomból épül fel?
Ha jól áll rajtad egy ruha, akkor számít, hogy ki varrta, hány grammos, hány km cérna van benne??
A tükör nem hazudik, azt kell nézegetni. Ez a mérleg mánia egy ökörség.
2 hét alatt SEMMI nem történik, majd 2-3 hónap múlva nézd meg. (Ha nagy a felesleg és még addigra sem fogytál, akkor kivizsgálás.)
Remélem, nem hiszi senki, hogy 2 hét alatt baromi nagy izmok épülnek.
Persze, hogy nem hiszem. A mérleges dolgot egyébként én is elítélem és inkább állok a tükör elé vagy kérdezek meg valakit.
Én sem bírom azt aki mondja, hogy ennyi meg annyi kilót fogyott aztán semmi nem látszik rajta.
Köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!