Biotech usa protein 80 hogyan használjam?
Figyelt kérdés
Kaptam ajándékba, hogy ki tudjam próbálni. Általában a vacsoráim fehérjetartalmát növelném/cserélném vele, vegetáriánusként néha nehezebb kellő mennyiséget enni. Fogyni szeretnék, kalória kb számolva, arányokat igyekszem betartani, nagy súlyfelesleg, mozgás van. Szóval mikor fogyasszam? Uzsira, vacsorára? Utánaolvastam, de azt sem értettem, hogy ez gyors v lassú felszívódású e? Igazából még csak ismerkedem vele.2012. márc. 9. 20:43
1/7 anonim válasza:
vacsora helyett, 2 órával lefekvés előtt, kb. két kanálnyit (20g körül), 2dl zsírszegény tejben elkeverve
gyors felszívódású, tejsavó fehérje
ha nagyon szar az íze tegyél hozzá fekete szerencsi kakaóport (zsírszegény)
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi kipróbálom! Elvileg étcsokis, nem igazán rajongom a túl édesért, több kakaó nem árthat.:D Viszont 1 adagra 28 g-ot ír, kimértem, az 4 teáskanálnyi, de elég a 2?
2012. márc. 9. 21:06
4/7 A kérdező kommentje:
Tájékoztató mindkettőt írja.
2012. márc. 9. 21:17
5/7 anonim válasza:
reggel éhgyomorra és rögtön edzés után.
vacsorára túrót egyél inkább,ne ezt.
6/7 anonim válasza:
és igen.
vízzel kell,véletlenül sem tejjel.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget!
2012. márc. 10. 19:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!