Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hol lehet venni protein szeletet?

Hol lehet venni protein szeletet?

Figyelt kérdés
2011. nov. 30. 22:34
 1/8 anonim válasza:

[link]

Esetleg nézzél szét az oldalon.

2011. nov. 30. 22:51
 2/8 anonim válasza:
Egyél szója rudat,135 Ft a Coopban.. XD
2011. nov. 30. 22:55
 3/8 anonim ***** válasza:
Müllerben, DM-ben is lehet.
2011. nov. 30. 23:39
 4/8 anonim ***** válasza:

dm-ben banános 200 huf, 20% fehérjetartalommal

müllerben csokis 250 huf, 37% fehérjetartalommal ...... és olyasmi íze van mint a sportszeletnek :)

2011. dec. 1. 00:41
 5/8 anonim ***** válasza:
10%
Egyél rendesen HÚST, ne ilyen sz**okkal tömd magad...
2011. dec. 1. 10:21
 6/8 anonim ***** válasza:

Utolsó, nem véleményt kért a kérdező, bocs...

(Utálom az ilyen üres, okoskodó válaszokat, csak hogy írjon valamit, a kérdéshez meg köze nincs...)

2011. dec. 1. 14:26
 7/8 A kérdező kommentje:

ha annyi húst ennék,amennyi fehérjére szükségem van az izomépítéshez, akkor barátom sok sok kaloriat kéne magamba tömnöm, amivel aztán a fogyás része a dolognak nem valósulna meg.

nézz utána, mielőtt b@aszakodsz!

utolsó,egyet értek,engem is rohadtul irritál az ilyen!

2011. dec. 1. 15:46
 8/8 anonim ***** válasza:

a világért sem szeretnék üres, okoskodó választ adni:) épp ezért kezdem inkább azzal, hogy én is szoktam fehérjeszeletet enni. ha nincs jobb, em-eset, de a body shopból szoktam egyébként nagyobb tételben venni, amikor fehérjét rendelek, mert az jobb minőség.

de abba igaza volt az x. válaszolónak, hogy a hús jobb választás (bár én nem eszem hústxd de ha te igen, akkor jobb). mert ezek azért komoly kcaltartalommal bírnak, szóval nem feltétlenül diétásak. én sportolás után szoktam néha ilyet enni, vagy tízóraira.

egyébként ha nem akarsz annyi húst enni, a fehérjepor is jó megoldás lehet:) 4kg 10e HUF-ért már kaphatsz jót:)

2012. febr. 14. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!