A torna jó mozgásnak?
Napi kb 1 óra torna (pl: kitörés, guggolás, lábemelés, súlyzós karemelés, stb..) megfelelő mozgásforma nekem? Ettől is ugyanúgy fogyok, mintha elmennék pl futni vagy konditerembe? Megfelelő étrenddel persze. Vagy a torna túl "gyenge"? Már összeraktam egy kb 1 órás tornát, ami minden testrészem "számára" tartalmaz mozgást. Annyira nem találtam kimerítőnek, de azért egy kicsit megizzasztott. Kb 15-20 kg súlyfeleslegem van.
15/L
Úgy mondják hogy az első negyed óra után kezd égni a zsír. De szerintem meg minden mozgás energiát fogyaszt el, ergo fogyaszt téged is. Szerintem jó az a torna, főleg hogy 1 órás, az nagyon jó.
Én is elkezdtem egyszer itthon, de feladtam mert lusta is vagyok és sokszor fáradt is 3 műszakos rend + itthoni dolgaim után. Meg én nem 15 vagyok, hanem lassan 38.
Én csak feleannyit eszem 1 hete mint szoktam és már fogytam másfél kg-ot. Ha ez a fogyás így folytatódnak remek lenne. :)
65 szeretnék lenni nyárra. :D
Amúgy milyen magas vagy és hány kg?
Én 170 cm és 80 kg.
köszönöm a választ, aranyos vagy!:)
nagyon kövér vagyok, kb 167 cm és 85 kg. nyárra szeretnék 75 kiló alá menni, szeptemberre pedig én is 65 kilós szeretnék lenni, ha az alá megy akkor az igazi álom lenne, remélem sikerül.. a torna akkor jó, és mellé pedig ha feleannyit eszem, akkor sikerülne? persze édesség meg ilyeneket nem, meg sok gyümölcs.
sok sikert kívánok neked!:)
Szerintem igen, sikerülhet. Csak én is mindig ott rontom el, ha megáll a mérlegen a kilók lefelé pergése, feladom. Pedig nem szabad.:)
Majd írd meg 1 hét múlva mennyi ment le jó? Én is megírom. :D
Amúgy márc. 1. = 81,80 kg ruhásól.
Március 9. = 79,25 kg ugyanabban a ruhában. :)
Remélem ez szépen így megy lefelé.
Tervem hogy húsvétig nem eszem csokit és sütit. :D
Oké, majd ha lesz változás megírom:)
Próbáltam már régebben fogyni, de nekem is az volt a baj, hogy mikor megállt a mérleg nem ment tovább, feladtam. Most remélem nem fogom.
Amúgy te már fogytál több mint 2 kilót, gratulálok!!:D Akkor majd 1 hét múlva írok, hogy fogytam-e..:)
Kedves Válaszoló! :)
Énis ugyanannyi vagyok mint te, csak én 17évesen ami sztem elég gáz :/
Hogy haladsz?? :)
:) én a válaszolótól kérdeztem,csak mert ő ugyan annyi mint én! :)
De neked is nagyon sok kitartást és erőt kívánok!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!