Ez igy jó mára?
Ma kicsit elvetettem a sulykot...
ezeket ettem:
egy szelet fehér kenyér
150 ml 1.8%-os tej
1 nagy tejeskávé
pároltzoldség(kg 150g)
2 rántotthusi (kozepes, diszno)
2 vékony sáv sajt
2 raffaello
Én tegnap ettem 1 raffaello-t heti bűnözésképp és nőnap alkalmából :D
Amúgy szerintem nem olyan sok ez, jó mára, és persze még vacsira is egyél majd legalább egy gyümölcsöt.
De azért legközelebb fehér kenyér helyett válaszd inkább a rozsosat.
Megint kezdek becsavarodni ettől az oldaltól. :D
Te csak tetteted hogy ennyi eszed van?
Komolyan úgy diétázol hogy nemtudod mennyit kell enned, nem számolod ki és néha eszedbejut megkérdezni? Olyanoktól akik nem is tudják hogy te ki vagy, hány kiló, hány éves ,mennyit mozogsz, mennyi a tápanyag szükségleted? Szerinted ezek diétás kaják?
Neked ez tökéletes mára.
Nem tudom hogy magyarázzam el hogy megérsd. Megnyitok egy kérdést segítő szándékkal, gondoltam naívan hogy majd kiszámolom , leellenőrzöm neked mi mennyi, esetleg szólok hogy min merre változtass, adok pár tippet. (mer én olyan okos vagyok :D ).
Az első csalódás hogy nem étrend tervezésben kell segítség hanem utólag írod le mit sikerült enni. Így nem lehet semmire jutni, de ha már itt tartunk azt sem írtad le mi a célod. Készételek tápanyagtartalmát nem lehet utólag kiszámolni, főleg nem annyi adatból hogy "1nagy, 2 közepes, 2 vékony". Tehát azt hogy miből pontosan mennyit ettél és hogy ezzel mit akarsz elérni nem tudjuk. Magadról pedig semmit nem írsz, pedig az hogy ez neked sok vagy kevés hatezermilliárd dologtól függ. Hány kiló vagy ,csak hogy egyet említsek, de a személyre szabáshoz ennél sokkal több adat kéne. Egyszerűen értelmetlen és megválaszolthatatlan a kérdésed úgy ahogy van. Gondolom olyan válaszokat várnál mint az első válasza, aki gond nélkül kijelenti erre a 700-900 kalóriára hogy ez neked jó, miközben nem tudhatjuk hogy a szervezeted naponta 1500kalóriát igényel vagy 5500at. Egyé gyümölcsöt, én meg inkább óvakodok legközelebb az ilyen kérdésektől, mert még nagyképűnek néznek amiért látok alapvető összefüggéseket amit egy ovodásnak is kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!