Ez sok volt mára?
Reggel: 1 szelet barna kenyér vékonyan megkenve sajtal+ 1 szelet felvágott.
Tízórai: 1 alma+ 1 actimel
Ebéd: 1 kevés paradicsomos húsgombóc leve + 4kis darab hal savanyú káposztával+ 1 actimel
Vacsira már csak max 1-2 alma és olyan 6körül 20 perc rubint réka felsőtest + 40 perc fitness kick box
Tele érzem a gyomrom, ami zavaró nem rég ebédeltem.
Figyi, akármilyen étrendet írnál ide, ezeknek úgysem lenne jó!
Hal? Tök jó!
Savanyúkáposzta-nagyon jó,...stb..stb.
Fogyózol, nem akarsz többet enni, pedig azt fogják szajkózni, hogy nagyon kevés!
Szerintem jó, én sem eszek ennél többet, tudom, nem a legegészségesebb módszer, de ha az ember rosszul érzi magát a bőrében, nem elégszik meg a heti 0,5kg fogyással, mert egyáltalán nem motiváló!
Sok sikert! Szerintem jól csinálod!
én még sokat is hittem, hogy esetleg azért fogok a fejemre kapni! Na, de köszi ha így gondolod, lehet elég drasztikus de, másképp viszont nem megy. Annak sem látom értelmét aki 3-4 hónap alatt ad le 5 kg-ot, szerintem az ember akkor már teljesen elveszíti a hitét!
Igazad van, teljes mértékben, hogy ezeknek semmi sem jó!Sokan szerintem itt élik ki magukat, mert máshol nem merik kinyitni a szájukat..a máshol alatt pedig a való életet értem, nem a virtuálisat!Bár mondjuk ez a magyar mentalitás, a másikba beletaposni, szavakkal vagy másképp!Ezért nem haladunk mi és soha nem is fogunk! Köszi még egyszer, kitartást neked! Hány kg-ot akarsz leadni? én 165 cm vagyok és 72 kg...szal legalább 15-öt bár nagyon vézna sem akarok lenni, mert az sem szép!max 55 kg-ra szeretnék lemenni!
Én 171cm és 72kg vagyok!
Minimum egy tizest leakarok adni. Remélem nyárra sikerül! Délután 3után már csak zöldséget eszek, addig bármit, csak kevesebbet persze! De este szoktam tornázni, így torna után még szoktam enni valami fehérjét, pl.túró, naturjoghurt! Igaz, még csak 1hete csinálom ezt az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!