Ez sok volt mára?
Reggel: 1 szelet barna kenyér vékonyan megkenve sajtal+ 1 szelet felvágott.
Tízórai: 1 alma+ 1 actimel
Ebéd: 1 kevés paradicsomos húsgombóc leve + 4kis darab hal savanyú káposztával+ 1 actimel
Vacsira már csak max 1-2 alma és olyan 6körül 20 perc rubint réka felsőtest + 40 perc fitness kick box
Tele érzem a gyomrom, ami zavaró nem rég ebédeltem.
Igazából én csak tornázni szoktam (nagy ritkán szobabicajozni) és egyik nap pl. has-csipő, másik nap fenék-comb, igy nem tartok szünetet. Minden nap csinálom. Mert amig egyik nap a hasamat dolgoztatom, az alsótestem "pihen".Kivétel a vasárnap, akkor pihi nap van :)
De ha már melegebb lesz az idő, megyek futni is.
Egyébként ezt is tudnák itt sokan fikázni, hogy igy nem lehet fogyni ahogy én csinálom, viszont ugyanezt csináltam kb. 6évvel ezelőtt is, és nagyon bejött. Akkor még a csajok is megdicsérték a fenekemet :P
Most ugyanezzel a módszerrel ugyanez a célom, hogy úgy nézzek ki, mint akkor.
És igen, azt is tudom, hogy nem tökéletes módszer, hanem teljes életmódváltás kell fogyni(szokták hangoztatni), viszont én nem tudom és igazábol nem is akarom elképzelni az életemet úgy, hogy ne egyek kenyeret, sütit...és bár délután 3-tól csak zöldséget eszek, de tudom, hogy másnap reggel azt eszek, amit megkivánok! Igy könnyebb! De modnom, ez NEKEM felel meg igy, aki akar, az éljen egész életében csirkemellen, azt is elfogadom! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!