Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sok volt ez mára?

Sok volt ez mára?

Figyelt kérdés
Reggelire a szokásos rozskenyeret, sonkával ettem, de utánna megettem egy pohárnyi müzlit tejjel.A tízórait ma kihagytam mert egyáltalán nem voltam éhes.Ebédre egy jó kis tartalmas levest főztem tele csirkemellel, leveszöldséggel, karfiollal, gombával, zöldbabbal, kevés keményítővel és kefírrel dúsítottam.Olyan finom lett hogy megettem belőle 2 nagy tányérral.Még most is majd szét pukkadok, és lelkiismeretfurdalásom van.Uzsira kefírt ennék, vacsorára pedig fehérjeturmixot.Nagyon elrontottam a mai napom?...eddig olyan jól ment.
2012. febr. 29. 14:55
 1/3 csokissüti002976 ***** válasza:
Szerintem nem vészes, mert nem szemetet ettél. Aztán ha mégis, akkor mivan? holnap folytatod! :D
2012. febr. 29. 15:24
 2/3 anonim ***** válasza:
Ez egyáltalán nem sok, nyugodtan edd meg a kefírt meg a vacsit.
2012. febr. 29. 16:51
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi, meg is volt az uzsonna és a vacsora is meg egy jó kis torna.:)holnap pedig visszább fogom magam mert még most is érzem hogy megterheltem a gyomrom.
2012. febr. 29. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!