Mennyire nagy probléma ha nem reggelizek?
Huh,hát ez érdekes.Én se szoktam reggelizni,általában az eslő tápanyag 10 körül jut be a szervezetembe.Pedig tudom,hogy a reggeli egy nagyon fontos étkezés,mivelhogy ilyenkor még a a nagyobb kalóriatartalmú ételeket is megeheted,mert a szervezet hamar elégeti a kalóriákat.visszatérve azért is fontos,mert reggel nagyon nagy szükséged van a megfelelő élelmiszerbevitelre.
kicsit álszenteskedő vagyok,hogy én beszélek,mikor én se szoktam,de ezt tudom:D
Elég az is, ha pár falatot eszel csak, tényleg nagyon fontos a reggeli. Próbálj meg először csak egy bögre tejet, vagy kakaót inni, aztán valamit hozzá, 1-2 falatot.
Reggelente én sem vagyok soha éhes, ezt megértem, de ha nem iszom egy tejeskávét, megfájdul dél körül a fejem. Én elsősorban emiatt szoktam rá.
Vannak betarthatatlan ámde annál jobban hangzó aranyszabályok, mint:
Este lefekvés előtt ne zabáld magad tele! - Mert ha alig eszel és éhesen fekszel le az mivel jobb?
Minden étkezés után moss fogat! - Megnézném én azt az embert aki suliban megeszi 10kor a kis uzsonnáját fogja a mindig magánál hordott fogkefét, fogkrémet és rohan a budiba protkótvikszolni
A szervezetnek napi 8 óra alvásra van szüksége - Hát én évek óta 5 órákat alszom és még élek
Hát kb ez a kategória a "Reggeli nap fő étkezése és mindig kell reggelizni"-is. Amíg általánosba jártam évekig rá voltam itthon kényszerítve hogy felkeljek korábban egy fél órával és reggelizzek. Utáltam, mert képtelen voltam legyűrni egy fél szelet kenyérnél többet. Az első falatok maguk voltak a kínszenvedés. Csak rágod-rágod-rágod közben arra gondolsz hogy képtelen vagy lenyelni, nem is vagy éhes és ha mákom van akkor talán nem jön vissza.
Szóval nekem nem jött be ez a reggelizős dolog. Persze nem vagyok egész nap kaja nélkül. Van sulibüfé ott akkor veszek kaját mikor épp megéhezem. Van hogy 9kor van hogy csak 11kor, ebédelni meg akkor szoktam mikor hazaérek szal úgy 3-4 óra körül. Lehet h ez nem egészséges,de én ehhez hozzászoktam. Ahogy írtad neked sincsenek gondjaid ebből csak a barátaid akartak rádumálni h reggelizned kellene. Sztem ha nem vagy rosszul ha nem eszel reggel (mert pl apukám ha nem reggelizik akkor mire ebédidő lesz már rosszul van, szédül meg minden baja van) akkor ne foglalkozz azzal h más mit mond. Mindenki érzi h mire van szüksége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!