Le lehet szokni a kajáról?
Figyelt kérdés
Mármint arról, hogy egész nap ennék...ha hozzászoktatom magam hogy 5x eszek egy nap, kis adagokban, egy idő után nem fog hiányozni? Eddig egész nap ettem, de semmi hízlalót, így fogytam 9 kg-t. Még 5 kilót szeretnék leadni, de ezzel a módszerrel már nem megy. (persze sportolok is hozzá)
Szóval megéri az idegbetegséget?:D Mert az leszek, ha nem eszek egész nap...nem az éhségtől, hanem mert hozzászoktam.
2012. márc. 7. 07:17
1/3 anonim válasza:
Ha du.4-töl nem eszel csak iszol az elég szerintem.
2/3 anonim válasza:
Inkább egész nap egyél 5x és ha nem bírod ki akkor ezen felül is ehetsz még pár falatot pl egy almát. Ha du. 4-5-6tól nem eszel az hülyeség, mert így túl sokáig nem jut táplálékhoz a szervezeted. Mellesleg nem is fogynál vele gyorsabban. A lényeg, hogy az egész napot nézd és oszd el rendesen a kaját, hogy ne legyen túl sok.
3/3 anonim válasza:
Eddig ettél jól, miért kell változtatnod rajta? Ha elkezdesz koplalni mindent elrontasz és szépen visszajönnek a leadott kilót majd. Semmi értelme. Esetleg sportolj többet? Vagy étrendben egyéb változtatást eszközölj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!