Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Rá lehet szokni a koffeinra...

Rá lehet szokni a koffeinra és a szerekre?

Figyelt kérdés

Ezt csak amiatt kérdezem, mert én pl. szedem a Scitec Reform kapszulát és valahogy most egy idő után úgy érzem, hogy nem pörget eléggé fel a futásra. Fogytam valamennyit vele, de még sokat kell fogynom. Viszont már nem merek úgy elindulni, hogy ne szedjem be.

Hogyan fogyjak le?

170/65

2011. dec. 19. 22:25
 1/3 anonim ***** válasza:

Láttad már a "Requiem egy álomért" c. filmet?

Amúgy ne nagyon fogyj le, max. tornázz/sportolj, de ne igazán fogyj.

2011. dec. 20. 00:14
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem tudom mi az amit szedsz, de inkább hagyd abba, vagy legalább ne mindennap.

Én csak simán energiaitalokat ittam, de abban is van koffein. Elég sokat megittam egy nap. Mondhatni, hogy üdítő helyett ittam a bombát. Egy ideig működött, de ha túl sokat ittam, az később már úgy betett estére, hogy lefeküdtem aludni és össze-vissza vert tőle a szívem.

Rendesen szívritmus zavart okozott és ettől azért megijedtem annyira, hogy másnap inkább nem ittam semmit.

Aztán abbahagytam a francba, csak utána vagy 2 hónapig úgy közlekedtem mint a zombi. A munkahelyemen alig bírtam életben maradni. Nagyon fáradt voltam legalább 2 hónapig.

Aztán elmúlt később a fáradság és a szívem sem hülyéskedett utána már.

Csak hát most minek rászokni ha nem muszáj.

Előbb-utóbb úgyis le akarsz majd szokni róla valamilyen okból.

Azt mondják, hogy ha sok vizet iszol az is élénkít, de abban legalább nincs semmi egészségtelen.

2011. dec. 20. 01:11
 3/3 anonim ***** válasza:
Persze, hogy rá lehet. A koffeinra legalábbis biztos, ezt sajnos én is tapasztaltam. Igyál helyette zöld teát, az is élénkít (igaz lassabban, de hosszabban tart a hatása), felpörgeti az anyagcserédet is, és még egészséges is. A fogyásban is segíthet, persze nem önmagában.
2011. dec. 20. 07:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!