Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hánytatásról lelehet szokni?

Hánytatásról lelehet szokni?

Figyelt kérdés
2 hónapja hánytatom magam és 2 kilót fogytam :D a célom 10 kiló csak félek h akkor nem tudom abbahagyni mert félek a visszahízástól
2012. jan. 24. 21:00
 1/8 anonim ***** válasza:
18%
Ez most ugye valami vicc, mert akkor nevessünk.
2012. jan. 24. 21:03
 2/8 anonim ***** válasza:

ez a félelem MINDEN esetben valóra válik. sőt...már nem is kellesz hánytatnod magad, hanem 1 idő után magadtól hányni fogsz. a gyomorsavtól felmaródik a nyelőcsöved, Barrett nyelőcsövet kapsz--> nagy eséllyel meghalsz nyelőcsőrákban.

a döntés a tiéd. leállsz most, vagy folytatod. leszokni úgy tudsz, h a hozzászólást követő első pillanattól fogva soha nem dugsz le semmit a torkodon.

ja és én a helyedben elmennék orvoshoz, mert bulimiás vagy csillagom :\

2012. jan. 24. 21:06
 3/8 anonim ***** válasza:

tényleg milyen vicces is:DDDD

hányjál akkor eszelős!

2012. jan. 24. 21:13
 4/8 Cass90 ***** válasza:

Nem kell hozzá egy év és töredezni kezdenek a fogaid, illetve gyorsan romlanak... És ezen a közvetlen hányás utáni fogmosás csak ront, mivel a gyomorsavat "belemasszírozod" a fogzománcodra.

Másik: nyelőcsövedet is tönkreteszed.

Harmadik: Akik hánytatják magukat nem feltétlen vékonyak, tartós eredményt így nem tudsz elérni. Egyrészt a szervezeted hamarabb megy tönkre, másfelől nem a kaja mennyiségét kontrollálod, hányni pedig nem mindent tudsz kihányni.

2012. jan. 24. 21:17
 5/8 anonim ***** válasza:

"2 hónapja hánytatom magam és 2 kilót fogytam :D"

2 hét alatt meglett volna hányatás nélkül.

2012. jan. 24. 21:41
 6/8 anonim ***** válasza:

"2 hónapja hánytatom magam és 2 kilót fogytam"

lol, 2 hónap alatt 8 KILÓT FOGYTAM. pedig nem hánytam, és nem is éheztem. sokszor ettem azt, amit szeretek, de figyeltem, hogy ne lépjem túl a kalóriaigényemet, és sportoltam. ennyi a titok, kicsit hatékonyabb vagyok nálad szerintem és még csak tönkre se tettem magam. vélemény?

egyébként meg húzzál gyorsan pszichológushoz, mert ebből nagy bajok lehetnek. tudom 16 éves vagy és azt hiszed h tiéd a világ, de nagyot fogsz nézni 22-25 évesen, amikor közlik veled, hogy meddő vagy és műfogsort kell hordanod mert elrohasztottad a fogaid, valamint gégerákban szenvedsz...

2012. jan. 25. 00:53
 7/8 A kérdező kommentje:
Deee én kövér vagyok azért nem tudok fogyniii !! És már 8 kiló lement azóta mióta írtam és most 41 kikló vagyok 14 éves és 169 cm :) Ez jó fogyókúra volt de mostmár abbahagyom csak még ezen a héten és áttérek a sportra . /eddig is sportoltam /
2012. febr. 3. 10:06
 8/8 anonim ***** válasza:
Jézusom, a súlyod la. kórosan alacsony, és még bulimiás is lettél. Hajrá, pszichológus, mert ebbe belehalsz!
2012. márc. 15. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!