Hánytatásról lelehet szokni?
ez a félelem MINDEN esetben valóra válik. sőt...már nem is kellesz hánytatnod magad, hanem 1 idő után magadtól hányni fogsz. a gyomorsavtól felmaródik a nyelőcsöved, Barrett nyelőcsövet kapsz--> nagy eséllyel meghalsz nyelőcsőrákban.
a döntés a tiéd. leállsz most, vagy folytatod. leszokni úgy tudsz, h a hozzászólást követő első pillanattól fogva soha nem dugsz le semmit a torkodon.
ja és én a helyedben elmennék orvoshoz, mert bulimiás vagy csillagom :\
tényleg milyen vicces is:DDDD
hányjál akkor eszelős!
Nem kell hozzá egy év és töredezni kezdenek a fogaid, illetve gyorsan romlanak... És ezen a közvetlen hányás utáni fogmosás csak ront, mivel a gyomorsavat "belemasszírozod" a fogzománcodra.
Másik: nyelőcsövedet is tönkreteszed.
Harmadik: Akik hánytatják magukat nem feltétlen vékonyak, tartós eredményt így nem tudsz elérni. Egyrészt a szervezeted hamarabb megy tönkre, másfelől nem a kaja mennyiségét kontrollálod, hányni pedig nem mindent tudsz kihányni.
"2 hónapja hánytatom magam és 2 kilót fogytam :D"
2 hét alatt meglett volna hányatás nélkül.
"2 hónapja hánytatom magam és 2 kilót fogytam"
lol, 2 hónap alatt 8 KILÓT FOGYTAM. pedig nem hánytam, és nem is éheztem. sokszor ettem azt, amit szeretek, de figyeltem, hogy ne lépjem túl a kalóriaigényemet, és sportoltam. ennyi a titok, kicsit hatékonyabb vagyok nálad szerintem és még csak tönkre se tettem magam. vélemény?
egyébként meg húzzál gyorsan pszichológushoz, mert ebből nagy bajok lehetnek. tudom 16 éves vagy és azt hiszed h tiéd a világ, de nagyot fogsz nézni 22-25 évesen, amikor közlik veled, hogy meddő vagy és műfogsort kell hordanod mert elrohasztottad a fogaid, valamint gégerákban szenvedsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!