Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogyan fogyjak?

Mit csináljak, hogyan fogyjak?

Figyelt kérdés

Szeretnék fogyni, de nincs akaraterőm.

16 éves lány vagyok.

Reggelire általában rozskenyeret eszem szalámival, sajttal, pirosarannyal, uborkával. (ebből 2-3 db).

Ebédelni nem mindig szoktam, vacsi este nolc körül, és 1-2 szelet rántotthús, krumplipüré, vag kifli.

Napközbe 1-1 süti.

Hétvégente reggelire Fornetti, ebédre leves + hús kruplipürével, vacsira hús kruplipürével.

Ez így nem jó. Régebben próbáltam fogyni, és vacsira pl saláta, stb. De egyszerűen a hangulatom is lemegy, ha "tudatosan" fogyózom. Ez így bután hangzik, pedig így van.

Szeretnék úgy fogyózni, hogy ne szenvedés legyen belőle, hanem érezzem azt, hogy gyerünk, mindent bele! Hogyan tudnék hatékonyan fogyni?

2012. márc. 6. 20:27
 1/3 anonim ***** válasza:

hát estére semmiképpen ne hús meg krumpli püré

akkor már az anyagcseréd lelassul és a hús az nagyon erős ha fogyni akarsz

reggel is elég sok az a 2-3 db szendvics

napközbe egyél többet este meg alig-alig

egy idő után az éhség vágy elfpg tünni

mérlegelj elősször is

mi a fontosabb? lefogyni vagy hízni tovább?

ha mindenképpen le akarsz fogyni akkor meg tudod magadtól vonni a sok kaját

ha meg nem akarsz, akkor egyél

2012. márc. 6. 20:35
 2/3 A kérdező kommentje:

Nem ennék annyit reggelire, csak muszáj, mert különben korog az éhségtől a hasam iskolába, és sok kínos szituáció adódik így. Ettem már almát, de attól éhes maradtam, joghurtot is, de az is scak egy óráig segít.

És 6 órám van kb, kikell bírnom haskorgás nélkül:(

2012. márc. 6. 21:19
 3/3 anonim ***** válasza:

Nyugodtan ehetsz 3 szendvicset reggelire!!!!

Azt feldolgozod a nap folyamán!!!

Délután 4 -ig egyél valami vacsorát, közben és utána esetleg gyümölcsöt vagy kefírt, joghurtot!

30N

2012. márc. 7. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!