Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha meggyből,1,5%-os tejből és...

Ha meggyből,1,5%-os tejből és egy kis édesítőszerből turmixot készítek, az fogyókúrás vagy hízlal?

Figyelt kérdés
2009. jún. 9. 13:15
 1/7 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem fogyaszt, mert ezzel borítékolhatod a hasmenést :D
2009. jún. 9. 13:31
 2/7 A kérdező kommentje:
Egy gyümölcsturmixtól miért kéne hasmenést kapnom? Már iszom ilyeneket egy ideje, és ilyen gondom még nem volt.
2009. jún. 9. 13:36
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
tökéletes, tényleg. én is iszom: finom és nem hízlal.
2009. jún. 9. 14:02
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi ;)
2009. jún. 9. 14:12
 5/7 anonim ***** válasza:
49%

Semmi rossz szándék nem volt a válaszomban, tényleg, csak én úgy tudom, gyümölcsre nem szokás nagyon tejet inni.

első vtam

2009. jún. 9. 20:01
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként tényleg érdekes, hogy ha én is tejet iszom gyümölcsre,akkor kicsit meghajt, de ha összeturmixolom, akkor nem. Nem tudom miért. De gyümölcs turmix nagyon jó, én is sok fajta gyümölcsből készítem.
2009. jún. 10. 07:57
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Én sem tapasztaltam még a gyüm.turmixnál hogy hashajtó hatása lenne. Egyszerűen finom, és mivel én nagyon sokszor megéhezem egy nap, jó vele egy két étkezést kiváltani. Ezért érdekelt, hogy nem e hízlal. Kössz még 1x.
2009. jún. 10. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!