Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Reggel vagy este fussunk?

Reggel vagy este fussunk?

Figyelt kérdés
Fogyókúrázom, és szerintem elengedhetetlen a mozgás még úgyis ha diétázom! Eddig esténként nyomtam a fitness kick boxot, és úgy terveztem, hogy egyik nap ez másik nap az. Ma, Rubint Rékázni szeretnék de. este pedig futni de, lehet jobb ötlet lenne megcserélni...vagy? Kinek hogy jött be?Igazából egy nap két mozgásformát szeretnék csinálni, és így jönne ki a napi másfél óra! Normális válaszokat szeretnék!
2012. márc. 6. 10:47
 1/4 anonim ***** válasza:

Engem a futás nagyon felpörget ezért jobban szeretek reggel futni és este tornázni. A torna után jobban elfáradok és jól esik után lezuhanyozni és lefeküdni.

De mindenkire máshogy hat, legjobb ha magadnak kitapasztalod, hogy számodra hogy a legjobb.

2012. márc. 6. 10:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Ilyen sorrendben pont jó.
2012. márc. 6. 11:22
 3/4 anonim ***** válasza:

Én este szoktam futni, mivel én csak ekkor érek rá. Igazából szerintem minden időpontban hasznos és jó mozgás a futás, én ezzel (plusz megfelelő étkezéssel persze) tudtam eddig a leglátványosabb eredményt elérni(2 hónap alatt 5,5 kg).

Azt mondják reggel felpörget a futás, sajnos ezt én nem tudom, mivel enélkül is korán kelek, nem férne bele reggel 5 előtt még futni is. Viszont mióta esténként futni járok, sokkal jobban alszom. :)

2012. márc. 6. 11:52
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! :)
2012. márc. 6. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!