Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Így is lehet fogyni?

Így is lehet fogyni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

25/F vagyok. Régen fizikai munkát végeztem, izmos voltam stb. Mióta ülő munkám van, azóta kicsit nőttem hasra sajna. Nem sörhasam van vagy hasonló, csak kicsit látszik h lenne mit leadni:)

Futni meg ugrálni nem igazán tudok, mert a térdeim nem bírják egy régi baleset miatt.

Mivel mozogni szeretnék vmit, arra gondoltam h csinálnék felüléseket, vagy hasprést (a hasprés az h van amúgy, nem vok jártas az ilyen edzés dolgokban), guggolásokat, lábmozgató dolgokat. Van egy 10 kg-os egykezes súlyzóm, azt is szoktam emelgetni anno. Nyílván nem akarok bodybuilder lenni ekkora súlyzóval, de egy kis formát tud adni. Ha súlyzózgatok, plusz csinálom azokat amiket leírtam, akkor is adhatok le pár kilót?

Előre is köszönöm a válaszaitokat!

2012. márc. 6. 10:41
 1/2 anonim ***** válasza:

Az étkezésen múlik minden, pontosabban a mozgás is nagyon fontos, de ha többet eszel mint kéne, és nem megfelelő kajákat, akkor csinálhatsz akármilyen gyakrolatot. A biciklizést esetleg bírják a térdeid, fogyás szempontjából jobbak az ilyen kardió mozgások. Olvasd el esetleg a fegyencedzés c könyvet, otthoni edzésnek elég jó.

A hasprés: hanyatt fekszel, felteszed valahova a lábad hogy a combod függőlegesen legyen. Aztán összehúzod a hasizmod, amitől előre görnyedsz (a lapockád felemelkedik de a derekad már nem, a fejed közeledik a térdedhez) majd vissza. A hasizomra kell koncentrálni és nem pedig csípőből forogni mint felülésnél, ennyi az egész.

2012. márc. 6. 10:52
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem igazán. Ez erősítő jellegű edzés. Ha fogyni szeretnél, akkor étkezz diétásan, mellette pedig emelgesd a súlyokat, hogy izmot lehetőleg ne veszíts.
2012. márc. 6. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!