Ki van a szervezetem a kalória deficittől. Segítség!?
Nem tudok figyelni, koncentrálni, idegbeteg vagyok, türelmetlen meg éhes...
Ez meddig lesz így? Valamit nem jól csinálok?
Lassan is eszem, nem iszok zöld teát sem.. nem tudom mi lehet..
Ált. a téli 1-2 kg-omat(zsír) így szoktam leadni tavasszal, amolyan tisztító kúraként, de eddig nem volt semmi ilyen gondom, most viszont már az agyamra megy.
Hát akkor passz, hogy mi a gond.
Ezzel az étrenddel mondjuk én is megőrülnék, de nekem eleve nem megy ez a diétázás-dolog... :s
Fehérje-ként említem. Általába mindennap eszek 1x minimum(ebéd, vagy vacsi) de kb minden 2.-3. nap 2x is.(ebéd is, vacsi is)
Májat is szoktam, tofut is, tojást is.
1200-zal szoktam, egyébként, de most valamiért éreztem, hogy az most nagyon kevés lenne.
A szh-okkal csak annyi a problémám, hogy attól is pörög az anyagcserém, tehát inkább a fehérjét növelem az adagokban.
Jézusom, NE LASSÍTSD BE DIREKT AZ ANYAGCSERÉD!
1. Lassú anyagcsere = hízás
2. Gyorsd anyagcsere = fogyás
3. Kevés szénhidrát = idegbegeg vagy, fáradt, nem tudsz koncentrálni
4. Mennyit edzel? Ha edzős napokon nem viszel be picit többet, akkor túledzett állapothoz vezethet
Szerintem változtassa a CH - fehérje arányon. Ha súlyzós edzést csinálsz akkor max. 2g/testsúly kilogram fehérje kell, kb. 160g CH, és 20g alatt zsír.
ÉRTÉKES dolgokból. Amiket írtál, az jó, de inkább reggel legyen sok CH és estefele fokozatosan csökkentsd / válts fehérjére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!