Ha végigcsinálom az Insanity edződvd-t 60 napos az segíthet lefogyni?
Úgy írom ezeket a sorokat, hogy már próbáltam az insanity-t.
akkor kb. 10-12 kiló felesleg volt rajtam, és kcaldeficit mellett egyszerűen _képtelen_ voltam tartani a tempót. És nem mondhatja senki, hogy azért mert lazázni akartam, hiszen az egyik ilyen "sikeres" edzés végén kiájultam a videó mellől... úgy kellett cukros vízzel felszedni a padlóról. Nem kívánom senkinek...
A lényeg, hogy a diéta meg az insanity szerintem nem működik együtt, pláne ha felesleged is van, mert ehhez a videóhoz szerintem baromi nagy állóképesség kell... már ha egyből szeretnéd legalább minimálisan lekövetni a mozdulatokat, persze van, akinek az is sikerélmény, ha az első 10 percet kibírja élve, de én maximalista vagyok.
Most már talán menne az edzést (eltűnt a felesleg nagy része), de nagyon nem csípem az ilyen ugribugri edzéseket, szóval maradt a futás :)
Szia csinalod meg az insanity-t ?megerte ?
en 3 napja csinalom de brutal :D
Én 3 hete csinálom, híztam 3 kilót, de alig van már rajtam felesleg!!!!
Ne kilóban mérd, látványban!!!!
Lehet hogy kilóra nem adsz le, sőt szedsz is fel, de felesleg nem marad rajtad!
Ellentétben a kockás hassal, izmos törzzsel, vállal, karokkal stb.
Én 160 cm és 54 kg vagyok, sok-sok hónapig tornáztam itthon, házilag, azt hittem már van állóképességem, de az Insanity bebizonyította hogy nincs :D Az első nap alig bírtam valamit megcsinálni, viszont 6 nap elteltével rengeteget fejlődtem, sokkal jobban bírom az ugrabugrálós részeket, ami nagyon nehéz számomra, az a fekvőtámaszos rész, a karom, vállam, hátam mindig is gyenge volt. Viszont abszolút megéri legalább elkezdeni! Nem kell elvárni magadtól hogy minden pontosan, ugyanolyan ütemben lekövess, hisz ez lehetetlen, akik szerepelnek a videókban, azok évek óta mozgásban vannak, és még ők sem bírják végigcsinálni az egészet. Ne terheld túl magad, ha úgy érzed nem bírsz többet hagyd abba, ne tedd tönkre magad a maximalizmusod miatt. Néhány hét, vagy akár nap, és menni fog! :)
Ja, és már most látszódik hogy izmosodik a hasfalam.. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!