Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek ezzel lehetséges...

Szerintetek ezzel lehetséges fogynom? 160 cm vagyok és 70 kg! tudom, nagyon sok.

Figyelt kérdés

Reggeli: omlett két tojásfehérjéből, egy-két szelet teljes kiőrlésű pirítóssal, egy kevés zöldséggel, vagy egy-két evőkanál müzli 2 deci zsírszegény tejjel, vagy egy tányér - zsírszegény tejből készült - zabkása gyümölccsel.

Ebéd: egy vagy két vékony szelet pulyka- vagy halhús grillezve, fél csésze főtt barnarizs, egy tányér zöldségsaláta olívaolajjal.

Vacsora: 15-20 dkg párolt zöldség, vagy egy tányér zöldségleves, vagy egy tányér zöldség- vagy gyümölcssaláta.

Uzsonnára és tízóraira válassz a következők közül: gyümölcsturmix 2 deci zsírszegény tejből vagy natúr joghurtból, néhány evőkanál zabpehely vagy zabkorpa egy pohár zsírszegény joghurttal, egy kisebb szendvics teljes kiőrlésű kenyérből, egy szelet csirkemellsonkával és paradicsommal, egy puffasztott rizs- vagy gabonaszelet.

És persze mindennap bicikliznék 1 órát.. 5 hét alatt -10 kg?

2012. márc. 2. 19:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez elég jó lehet, ha kalóriaértéke nem haladja meg az 1500 kalóriát, vagyis kb. 1300-1400 kalóriát vigyél be és rendszeresen mozogj. Ezzel heti egy kilót le lehet adni. De az is lehet, hogy az első héten kettő kiló is lemehet.
2012. márc. 2. 20:21
 2/4 anonim válasza:
Szerintem biciklizés helyett,inkább futnod kéne! Én most szabadultam 5 kilótól 3 nap alatt:)
2012. márc. 3. 17:02
 3/4 A kérdező kommentje:
Utolsó: azt meg hogy? :D
2012. márc. 4. 02:16
 4/4 anonim válasza:

Szerintem orvoshoz kellene menned mert az hatásos és tartós!

Nem bántásként mondom de én is elmentem orvoshoz...

Csak az orvos tud neked olyat mondani ami testreszabott.

Nem ciki mert csak te és az orvos vagy. Neki ez a hivatása.

Szóval én csak ajánlani tudom. ( Ha az megnyugtat nekem 3 év kellett ahhoz h elmenjek, és nem volt mitől félnem )

2012. márc. 18. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!