Szerintetek ezzel lehetséges fogynom? 160 cm vagyok és 70 kg! tudom, nagyon sok.
Reggeli: omlett két tojásfehérjéből, egy-két szelet teljes kiőrlésű pirítóssal, egy kevés zöldséggel, vagy egy-két evőkanál müzli 2 deci zsírszegény tejjel, vagy egy tányér - zsírszegény tejből készült - zabkása gyümölccsel.
Ebéd: egy vagy két vékony szelet pulyka- vagy halhús grillezve, fél csésze főtt barnarizs, egy tányér zöldségsaláta olívaolajjal.
Vacsora: 15-20 dkg párolt zöldség, vagy egy tányér zöldségleves, vagy egy tányér zöldség- vagy gyümölcssaláta.
Uzsonnára és tízóraira válassz a következők közül: gyümölcsturmix 2 deci zsírszegény tejből vagy natúr joghurtból, néhány evőkanál zabpehely vagy zabkorpa egy pohár zsírszegény joghurttal, egy kisebb szendvics teljes kiőrlésű kenyérből, egy szelet csirkemellsonkával és paradicsommal, egy puffasztott rizs- vagy gabonaszelet.
És persze mindennap bicikliznék 1 órát.. 5 hét alatt -10 kg?
Szerintem orvoshoz kellene menned mert az hatásos és tartós!
Nem bántásként mondom de én is elmentem orvoshoz...
Csak az orvos tud neked olyat mondani ami testreszabott.
Nem ciki mert csak te és az orvos vagy. Neki ez a hivatása.
Szóval én csak ajánlani tudom. ( Ha az megnyugtat nekem 3 év kellett ahhoz h elmenjek, és nem volt mitől félnem )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!