Nagyon szeretnék fogyni, de hogyan?
Eddz otthon, nemrég olvastam hogy valaki otthon edzett a babát emelgetve csinált hasizom gyakorlatokat és nagyon tetszett a babának.Mondjuk az lehet nem másfél éves baba volt :D. Esetleg ha valahogy mégis van 45perc nyugtod annyi idő alatt le lehet zavarni egy sajátsúlyos edzést otthon. Sétálj sokat babakocsival. Minden próbálkozás jobb mint a semmi. Diétával is lehet fogyni csak sporttal könnyebb és sporttal lesz 100as az eredmény. De mondom ha csak próbálkozol a sportal már az is sokat jelenthet, mondjuk 1héten 2 vagy 3edzést ha sikerül végigcsináálni otthon, meg majdnem minden nap babakocsizol egy órát. Jobbat nem tudok, tényleg nehéz a helyzeted ,de lehetetlen akkor sincs. :)
Ahogy mondod ezek csak kifogások és semmi több. Én 4 hónap alatt fogytam 12 kilót anélkül hogy bármi extra mozgást végeztem volna.
Nem nagy titok hogyan, kevesebbet ettem ennyi mindössze.
Ha nem csinálsz az égvilágon semmit a szervezeted akkor is megközelítőleg 2000 kalóriát emészt fel naponta, de természetesen bármi amit csinálsz ezt növeli, a házi munka is! Bár sokan nem tudják, de a tanulás is növeli a kalóriafelhasználást. Az emberi szervezetben az agysejtek igénylik a legtöbb energiát ( arányosan persze ), amit ha erőltetsz ugyanúgy növekszik mint az izmok energia igénye.
Tehát elegendő ha odafigyelsz mennyit eszel, számold a kalóriákat. Én fokozatos (napról-napra) csökkentettem az adagokat, ami nem tagadom nem könnyű mert folytonos éhséggel jár, viszont a szervezeted fokozatosan hozzászokik és nem kapcsol un. "energiatakarékos üzemmódba". Valamint a gyomros is beszűkül lassan és már nem fog gyötörni az éhség annyira mint azelőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!