Mikor és miket ettél/fogsz enni még ma? A legjobb tudásod szerint ezt a 100%-hoz képest, hány %-osnak értékeled?
reggelim:1db pászka vékonyan sajtkrémmel megkenve egy paradicsommal
ebéd:csirkemell egy pici vajon sütve fött borsóval
uzsi:1db nagy zöld alma
majd a vacsi lesz:Tojásrántotta 3db tojásból egy paradicsommal
szerintem elég jó. Nem éhezem egyáltalán és egészséges dolgokat eszem és szeretem is ezeket szóval szerintem olyan 90% lehet.
-Reggel suli előtt (fél 8 körül) 1 szelet magvas teljes kiőrlésű kenyér (de kicsi szelet, eleve az egész zacskó kenyér csak negyed kg) rajta pár darabka rántott cs.mell + ketchup
-Suliban negyed 11 körül (lyukas órában) megettem a szenyámat ( magvas zsemle, benne 1 kisebb darab rántott cs.mell - ja és amúgy csak tojásban van - és ketchup)
-1 óra körül 3 vékonyka sajtos rudacska (házi) éppen, hogy ne korogjon a gyomrom...
- mikor haza jöttem 3 után, megint 1 szelet rántott cs.mell 3 kanál krumplipürével, utána 2 kocka csoki...
-vacsorám pedig 8 szem eper lesz, esetleg még 1 natúr joghurt és tea...
ma rántott hús napom volt :D (máskor több fajta ételt eszek, most ez volt)
és mennyiségben a többi naphoz képest nem rossz (90%) :D
Hát, a mai napom sajnos nem a legjobb. olyan 70-75%osnak értékelném. Mivel ma az edzésssel pihenőnapot tartok, ezért kicsit kevesebb fehérjét viszek ma be. Kcalra kicsit kevés, de ma nem tudok többet enni:)
A reggelim:
2szelet teljes kiőrlésű toastkenyérből tonhalas szenya:
benne 60g zsírszegény cottage cheese, 60g natúr tonhalkonzerv, 80 g jégsaláta
és egy doboz milbona diabetikus light epres joghurt
Ebéd: Diétás túrógombóc: [link]
1 kivi
Vacsi(majd): 2 szelet pizzás abonett, 85g paradicsom, 125g light mozzarella
Én ma akartam kezdeni a fogyókúrámat, de úgy érzem nem sikerült jól. Ha elolvassátok, lefordultok a székről, azt garantálom. De majd belejövök.
Reggeli (6:15 körül): egy pár virsli egy kiflivel.
Tízórai (10:15 körül): egy csokis csiga.
Ebéd (3 órakor): egy tányér (két szedőkanál) lencsefőzelék, két db fasírttal és fél szelet kenyérrel.
Vacsora (18:00 körül) egy epres joghurt.
És majd este tornázok. :D
A csokis csigát és társait el kell hagynom, de tegnap anyum ezt vett nekem mára, így ezt tudtam vinni.
Szóval ezek alapján a mai napom szerintem olyan 60% körül van. Akinek van kedve és véleménye a mai napommal kapcsolatban nyugodtan írja meg privátba, mi a hiba, hány %-ra értékelné stb.
16/L
Reggeli: tejeskávé (fél dl kávé, 1 dl tej, egy kiskanál cukor)
10órai: két szendvics (2 szelet fehér kenyér, margarinnal és felvágottal)
Ebéd: Tésztás hús (nem 100-as, de barátomnál kajáltam, és tésztát imádom. :/)
Vacsi épp most: alma. Ez kb 1200 kcal volt. szerintem nem rossz. :) 80%
reggeli:
2 db virsli, 1db bio natúr joghurt, egy kevés zöldsaláta
tízórai:1 db bio epres joghurt
ebéd: barna-magvas zsemle vajkrémmel, benne egy szelet sonka, saláta,reszelt sajt
uzsonna:1 db alma
vacsora: 2 szelet csirkemellsonka, zöldsaláta+ káposztasaláta(majonézes), egy kevés túróval
Kb.1400 kCal
Hát összességében kicsit elcsúsztam, mert vacsorára nem kellett volna káposztasalátát ennem de ez van...:)
Szerintem kb. 80% :)
Reggeli: 1 deci tejeskv, 50 gr túrós batyu, víz
Tízórai: tejszínhabos puding, fél mogyorós isler
Ebéd: egy szelet ananászos-sonkás-sajtos pizza, almalé
Uzsi: másik fél mogyis isler, egy deci áfonyás-vastablettás víz (aztán utána majdnem viszontláttam a kaját, annyira rosszul lettem a vastól)
Vacsi: májkrémes-vajas zsömle, egy csemegeubival
Utóvacsi: túró rudi, 2 dl tej
Reggeli is tízórai: téliszalámis-sajtos szedvics magos kenyérből (a tk-től fáj a gyomrom), paprika, ruccola, csíra, összesen kb. 500 kalória
Ebéd: rácos csirkemell krumplival, kis adag, kb. 700 kcal lehetett
3 körül: alma
Vacsora: másfél zsemle, ez is kb. 500 kcal lehetett.
Kalóriát tekintve 100%. Összetétel vacsora nélkül szintén 100%, a vacsorával elszúrtam, de csak ez volt, így legyen 75% :)
Tegnapi napon:reggel 8-10 között két fehér zsömlés szendvics utána 12:30körül egy gyros,5körül egy zöld alma.
Ennyi.Kb 1200 kalória,talán több + intenzív mozgás.95% a gyros miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!