Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egyszerűen nincs akarat erőm...

Egyszomorulélek kérdése:

Egyszerűen nincs akarat erőm mit csináljak?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok kivagyok nagyon fejlődve a koromhoz képest 18nak nézek ki de a doki aszt mondta muszály lenne fogynom legalább 15kilot most 79vagyok de akárhányszor belekzdek az edzésbe abba hagyom mert nem birom vagy nem akarom már nemtudom micsináljak
2012. febr. 29. 15:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Ezen csak te magad tudsz segíteni. Muszáj, hogy összeszedd magad! Talán kéne keresned valakit, aki segít. Ha elmész edzőterembe, ott kérhetsz tanácsot és segítséget.
2012. febr. 29. 15:30
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Sok édességet eszel? Ha igen akkor szedjél C-vitamint, cinket ez segít, hogy ne kívánd az édességet, mert ezek hiánya édességéhséget okoz.

De hogy a kérdésedre válaszoljak: Mit edzel? Én a futást tudom ajánlani, mert attól pörög a hormonháztartás jobb a kedve az embernek és nem bírja abbahagyni, mert igényli a szervezet. Szerintem csak a futás ilyen. Nézd meg a gyerekeket. Ehhez nem kell akaraterő. Olvasd el a kezdő futók honlapját.

2012. febr. 29. 15:30
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Kezdésnek kérd meg az orvost (főleg, ha már volt ilyesmiről szó), h állítson neked össze egy étrendet, amit pontról- pontra betartva fogyhatsz.

Mellé a sportolás is fontos lenne, bár nem tudom, h nálad mit takar az edzés szó. Nekem az elég akaraterőt adott, h belenéztem a tükörbe, és láttam a kerek hasamat, a hájas hátsómat, és a többi alaktalan, puha testrészemet....

Esetleg készíts magadról fotókat. Egyet elölnézetből egyet hátulról, és egyet- egyet mindkét oldalról (fényképezőgép/ telefon önkioldóval könnyen megcsinálható). Ha ezeket a képeket visszanézed, tljesen más látvány, mint a tükörben, ez is segíthet, aztán ha fogsz össze tudod hasonlítani a kezdeti képeket az újakkal, ami szintén ad egy lökést a folytatáshoz :)

2012. febr. 29. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!