Nagyon sokat ettem ma?
Tudom, hogy eléggé elrontottam a mai napot, mert nem igazán foglalkoztam azzal, hogy mit eszek...
Reggeli: 1 szelet kakaós piskóta
Ebéd: 1 kisebb lángos sajttal,tejfellel
Uzsi: 2 szelet kakaós piskóta
Vacsi: 1 főtt tojás
Szerintetek ez nagyon sok volt? Tudom, hogy nem megfelelő ételek voltak a fogyáshoz, de ahogy számoltam nem olyan sok kalória összesen...
Pedig ennyivel ma jóllaktam:) olyan jó, hogy most nincs éhségérzetem, máskor kevesebbet eszek meg inkább gyümölcsöket a piskóta helyett. És így is 1 hónap alatt csak 3 kg-ot fogytam... xd
Köszi a válaszokat, megnyugodtam, hogy nem volt olyan sok akkor.
Ahogy leírod, ez már hiányzott is neked.
Ne iktass ki a mindennapokból sem mindent, amit szeretsz (lehet kéne kis édességet enni, csak mértékkel!!), és akkor nem kell ilyen "ferde" napokat tartanod.
De semmi bajod nem lesz tőle, csak a tapasztalatomat írom le.
Ez abszolút nem volt sok, ellenben SEMMI értelmes ételt nem ettél. Szénhidrátos zsír a szarabbik fajtából, pici fehérjével.
Nézegesd a [link] oldalt inkább, ha étrend tippeket akarsz, mert ez így hosszútávon katasztrófa.
Én is azt mondom hogy a lángossal óvatosan.
Egy büfében dolgozó barátnőmmel kiszámoltuk egy átlagos sajtos tejfölös lángos kalóriaértékét: 750kcal jött ki DE úgy hogy az olaj még nincs beleszámolva. Kb. 2-3 evőkanál olajat szív fel így egy db sajtos tejfölös lángos mindennel együtt: kb 970kcal.
Elég gyilkos,de de olykor belefér még diétába is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!