Nagyon sokat ettem ma? Tudom hosszútávon nem jó ez így. Tanácsokat légyszi!
Figyelt kérdés
59 kilóról lefogytam 54re, és nagyon örültem, de mostanában nem tudok mértéket tartani. Gondolom kiéhezett a szervezetem ,de nem szeretném visszaszedni a kilókat. Amiket ma ettem: kb 15 pogácsa, 2 alma, 2 tál cukorborsó főzelék, 1 pizzás korong, vanilia puding kekszel. Tudom, hogy sok és bűntudatom is van miatta, de mit tehetnék?2012. jan. 30. 21:31
1/2 anonim válasza:
Na figyelj...a legfontosabb:
1.Reggeli,ebéd bőséges,vacsora szegényes.
2.Próbálj meg délután 5 óra előtt vacsorázni.
3.Emiatt ne legyen bűntudatod,mert ettől még nem fogsz meghízni!
Én mondjuk mindig 5 órakor vacsorázom,még akkor sem eszem,ha pl éjfélig fent vagyok.
Amúgy hány éves vagy?Mert ha 18.éves nem vagy még,akkor jobban teszed,ha nem fogyózol,mert még fejlődésben vagy,és majd leszel még vékonyabb is!....
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, igen 18 múltam és megpróbálok odafigyelni amiket írtál. 6 után már én sem szoktam enni, és igen, muszáj lesz abbahagynom a fogyókúrás dolgot, mert nem szeretnék visszahízni. Inkább eszek rendesen, csak mértékkel. Amúgy reggel mikor ráálltam a mérlegre 56 kiló voltam 2 nappal előtte csak 54. :/ Még 1x köszi a tanácsokat!
2012. jan. 31. 15:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!