Aki főzni nem tudó nőt vett el feleségül, az hogyan bírja hosszútávon az mellett a nő mellett?
Vagy megszokja, hogy asszonykája túl modernizált gondolkodású, elvégre nem divat manapság a főzés, sokkal inkább a műkajákon való vegetálás, jól kinyitja a pénztárcáját, vagy megszökik, vagy elzavarja a lusta némbert.
:))
Szerintem nem azon van a hangsúly, hogy van-e munkamegosztás, hanem azon, hogy sok nő kimondottan lázad is ellene, hogy :"Ő főzni?!Ugyan már."
Na, ez nem mindegy.
Én az ilyen nőt azonnali hatállyal hajítanám, ha egyszer kijelentené, az biztos.
Hát akkor velem ne állj össze. :DDD Jó, én nem lázadok a főzés ellen, nem azt mondom, csak azért ezer másik jobb dolgom van, mint hogy erre pazaroljak 1, vagy esetleg 2 órát, (vagy ha beleszámítjuk a bevásárlást is akkor mégtöbbet) mikor lehet rendelni, vagy olyan ételeket enni amik max. 10 perc alatt kész vannak.
Na persze ha háziasszony lennék, és egész nap otthon ücsörögnék akkor biztos főznék, vagy ha nem, akkor megérteném ha kivágnának. :D
Aki főzni nem tudót vett el,az mikor elvette is tudhatta és számolt vele!Ha meg nem akkor megérdemli a sorsát!!
Legalább nem hizik el,mint azok akiket a neje finomabbnál finomabb kajával traktálja és elviszi idő előtt a szive!!Mindegyik állapotnak megvan az előnye és hátránya!
Ha az a feleség minden más egyébben tökéletes, akkor a férj ezt elnézi neki. Enni addig is ettek valamit. Nem életszükséglet a főzés. Szerencse, ha eljárnak például vendéglőbe, vagy tudnak hozatni finom kajákat. Lehet reménykedni is a férjnek, hogy kedvet kap az asszonyka főzéshez - ha nem unszolják folyton. Venni kell luxus edényeket...
:D
/ Én magamtól kaptam kedvet a főzéshez./
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!