Nagyon sokat ettem ma? Ez kb hány kcal volt?
Reggeli: Ludiwg könig(barna)zsemle 1 szelet csikesonkával
Tízórai:egy alma
Ebéd 150 gramm grillezett heck natúran + 100g párolt zöldség(brokkoli,kevés borsó+kukorica,zöldbab)
Vacsora: 2db activia Densia joghurt+benne egy alma egy mokkáskanál édesítőszer+1 evőkanál fahéj
Uramistan, Te így élsz?...egyébként nem hízlal, nincs az adaggal semmi baj, csak macerás...én érzésre eszem egy picit, de sosem éhezem...
mert: nem azért élünk, hogy együnk, hanem azért eszünk,(módjával, okosan) hogy életbenmaradjunk...
Ha ezt abbahagyod hízni fogsz. Tapasztalatból mondom, na de hátha nálad máshogy lesz, bár nem hinném.
Életmódot kell váltani: többször keveset enni; sok gyümölcs, zöldség; zsíros,cukros, lisztes ételek,üdítő elhagyása, sport, sport, sport.
utolsó előtti: nem kértem hogy válaszolj...
utolsó: sosem ettem zsíros,cukros,lisztes cuccokat és üdítőt se ittam.Abba akarom majd nyáron hagyni de nem ugy akarok enni mint előtte.sporta nincs időm és nemis szeretem.este szoktam tornázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!