Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Le tudnék így fogyni?

Le tudnék így fogyni?

Figyelt kérdés
15 éves,177 cm,64 kg-s lány vagyok...És van rajtam egy kis fölösleg...Az én koromban nem ajánlatos a diéta..Meg nem is akarok sokat fogyni,csak egy picit...hogy jobban érezzem magam a bőrömben...Elég,ha heti 3-4szer táncolok 25-30 percet és 6 után nem eszek?Lekéne mondanom azédességről is?Mer nagyon szeretem...És mennyi idő után látni majd változást rajtam?
2009. jún. 7. 15:13
 1/1 anonim ***** válasza:
87%

Előszür is légy türelmes, ne akarj egyből, mondjuk 10 kg-ot leadni, egyébként nem kell lemondani az édességről, csak mértékkel kell enni,szerintem 6 után azért lehet egy kis gyümölcsös joghurtot, vagy gyömölcsöt, vagy pl.: puffasztott

rizset enni. És ne felejtsd el hogy még növésben lévő szervezet a tiéd. Remélem tudtam segíteni.

2009. jún. 7. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!