Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tudnátok tanácsolni?

Mit tudnátok tanácsolni?

Figyelt kérdés

183cm/78kg/16 éves fiú vagyok, és szeretnék elkezdeni tömeget növelni. Weiner edzésére gondoltam, ezt hetente három alkalmat jelent.

Van viszont egy elég nagy probléma. Mivel nem én főzök magamra, és iskolában eszek, ezért étkezés terén eléggé meg van kötve a kezem.

Mit tudnátok javasolni, mit tudnék tenni?

Várom valaszaitokat, melyeket előre is köszönök?!

2012. febr. 26. 21:28
 1/1 anonim ***** válasza:

reggeli-rántotta több fehérjével, hagymával, paprikával, paradicsommal, sonkával 2 szelet teljes kiőrlésű kenyér

szendvics-teljes kiőrlésű kenyér+sonka+sovny sajt+főtt tojás és zöldségek

körözött, túrókrémek fűszeresen, tojáskrém, húskrém, halkrém ezekhez is mehet sonka, soványabb sajtok és zöldség

zabpehely, joghurttal/kefírrel/fehérjeturmix és gyümölcs és, vagy pár szem olajos mag

tízórai túró, joghurt gyümölcs, szendvics

ebéd ugyebár az adott

vacsora hús, hal, rizs, zöldségek, túró, tojás, máj, gomba, hüvelyesek, soványabb sajtok, gyümölcs, zabpehely, abonett, pár szem olajos mag,

2012. febr. 26. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!