Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tudtok tanácsolni?

Mit tudtok tanácsolni?

Figyelt kérdés

Sziasztok. 22 éves lány vagyok, 172 cm és 62,5 kg. A kajám: mindent eszek, de mindent mértékkel. Tehát nem eszem magamat degeszre. Fehér kenyeret eszem, meg normál ebédet, éppen ami van. Vacsora max egy szelet kenyér. Nem eszem zsírosakat, semmi nehezet. Nem is szeretem őket. Édességet minimálisra csökkentettem. Megvonni teljesen nem tudom, mert cukrász vagyok, és meg kell kóstolni őket.

Mozgás: napi 10-12 órákat járkálok, 10 kilós dolgokat cipelek. Heti kétszer egy órát küzdősporti edzésekkel töltök. Abban kérek segítséget, hogy van rajtam felesleg, főleg combon és fenéken. Nem szeretnék sokat fogyni, olyan 2-3 kilót. Min változtassak még? Itthon nincs időm ilyen beosztás mellett még pluszban tornázni.

Nem vagyok hízékony típus, amikor nem sportoltam semmit (tavaly nyáron), este fél 11-kor nyugodtan ehettem még szendvicset, semmit nem tagadtam meg magamtól, és egy deka nem jött fel.

Előre is köszi a válaszokat:)

2011. máj. 31. 22:25
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Ilyen kevés fogyáshoz bőven elég egy kis változtatás az étrendben.

Az esti kenyeret cseréld le egy fél doboz sovány túróra.

2011. jún. 1. 01:11
 2/3 anonim ***** válasza:

"napi 10-12 órákat járkálok, 10 kilós dolgokat cipelek"

szerintem izmos vagy, nem kell fogynod tök normális a súlyod :)

2011. jún. 3. 11:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha nincs napkozben idod akkor vegyel egy szobabiciklit es ejjel 1-2 orat tekerj.
2011. jún. 4. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!