Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudnátok tanácsolni a lánynak? Nem voltak együtt, de mind a kettő félrelépett. A srác (B. ) bevallotta, a lánynak (P. ) nagyon fájt, de végül megbocsátott.
Mivel a srác (B. ) részéről semmilyen érzelemkinyilvánítás nem volt, ezért a lány egy éjjel elment egy másik sráchoz (A. ) és lefeküdtek. A lány nem mondta ezt el a srácnak (B. ), mert akkor soha többet nem lenne Vele.
A srác (B.) azért lépett félre, mert először el akarta felejteni a lányt, majd rájött, hogy a lány iránt táplált érzelmeinek mélységére volt kíváncsi.
A lány ittas állapotban lépett félre. A srác (A.), akivel volt, este elaludt, de reggel megtörtént a dolog.
A lány nagyon rosszul érzi magát, és bántja a dolog, hogy hazudott a srácnak (B.), de rájött, hogy hibázott, ezért nem akarja elmondani Neki.
Mit tudnátok tanácsolni a lánynak?
Igen, tudott róla. A srác elmondta, de megbánás nem volt érezhető.
Azóta a srác elkezdett érzelmeket táplálni a lány iránt, és ezért nem akarja a lány most tönkre tenni az egészet.
Vagy azzal teszi tönkre, ha nem mondd semmit?
01:09 - A válaszíró a lány...
Hát,ha biztosan tudod hogy otthagyna ha elmondanád, és nagyon szeretitek egymást akkor ne. Maximum később.
De ha egyikőtök sem k*rogatna össze-vissza nem lenne baj. Előbb éld ki magad, aztán komoly kapcsolat.Együtt a kettőt nem lehet.
A *KÉRDÉS írója
Hihetetlen hogy ma minden kommentemet elbaszom...
Biztosan tudom, hogy otthagyna.
Csak nem tudom, hogyan éljek ezzel a bűntudattal együtt, hogy egy ilyen dologban hazudtam?
Nagyon rosszul érzem magam, azóta alig eszem, nem bírom magam elviselni...
Nem megcsalásról, az igaz.
De a srác korábban mondta, ha valaki lesz utána, akkor a lány már nem kell Neki.
Miből tudod olyan biztosan?
Nem voltatok együtt, semmilyen megállapodást nem kötöttetek, akkor mi oka lenne rá?
Kapcsolati szinten nem voltunk együtt, de minden nap találkoztunk, egy helyen dolgoztunk, és együtt is aludtunk.
Aztán a srác tette decemberben, amit tett, nekem nagyon fájt, de megbocsátottam.
A baj az, hogy ez fordított esetben nem lenne így. Ezt mondta is...
Hm... értem.
Vagyis a helyzetet értem, de a srácot nem. Most akkor a szüzességed kellett neki? (ha az voltál). Mert ha nem, akkor már tuti volt előtte valakid. Így pedig értelmetlen a kijelentése...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!