Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tudtok tanácsolni?

Mit tudtok tanácsolni?

Figyelt kérdés
Borzasztóan érzem magam a bőrömben de nem tudok lefogyni! Próbálkoztam sokszor de amint leadtam vissza is jöttek a kilók. Pedig mellőzöm a szénhidrátokat, minden nap eszem valami gyümölcsöt vagy zöldséget, tornázom és mozgok is. Lehet nem elég nagy az akarat erőm :S
2011. nov. 4. 18:27
 1/4 anonim ***** válasza:

lehet hogy kopalássaé fogytál ezért jöttek vissza ...

,mozogj sokat de lehetőleg olyat amit élvezel is mert akkor többet akarsz rá járni és jobban is fogod magad érezni

szerintem miután lefogytál és elérted a kitűzött súlyt lazits a diétán és fokozatosan térj vissza a normálishoz de közben azért figyeld mit eszel , talán nézd meg majd hogy mennyi kcalt kell enned hogy tarsd a súlyod és próbálgasd számolgatni :D

2011. nov. 4. 19:24
 2/4 anonim ***** válasza:
és miket eszel még? és mennyit?
2011. nov. 5. 09:02
 3/4 A kérdező kommentje:
reggelire müzli,gyümölcs,joghurt vagy teljes kiőrlésű kenyérből szendvics ebédre éppen ami,de figyelek hogy ne legyen sok és túl zsíros vacsizni nem mindig szoktam,de ha igen gyümölcs vagy csinálok valami salátát.a kenyeret mellőzöm csak max hétvégén eszem 1-1 zsömlét. nem eszem sokat,pont ezért zavar,hogy nem azért van rajtam túlsúly mert túl sokat ennék mert akkor csak abból kéne elvenni.:(
2011. nov. 5. 12:19
 4/4 anonim ***** válasza:
a zsömlénél jobb a kifli de egyépként igen nem eszel sokat talán a szendvicsbe tegyél salátát meg egy kis sonkát vagy sajtot vacsoráz valami könnyűt és olyat ami mondjuk jót tesz este az emésztésnek, müzliből nem mindegy milyet eszel mert pl a cini minishez hasonlók teli vannak cukorral azt ne egyed túl sokat persze eheted.. tejből monduk 1,5-ösöt vagy annál kissebet igyál
2011. nov. 5. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!