Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyni akarok, belevágunk?

Fogyni akarok, belevágunk?

Figyelt kérdés

88kg vagyok és 20kg-t akarok fogyni, napi rendszeres tornával(Réka torna)sok zöldség, sok víz, kenyérmentes, üdítőmentes életmód.

erősíthetnénk egymást tapasztalatokat cserélhetnénk.

2012. febr. 25. 18:21
 1/9 anonim ***** válasza:
Naná.. Én ugyan már az utolsó két kg-val küzdök csak, de szívesen adok, veszek tanácsokat megerősítést..:)
2012. febr. 25. 18:36
 2/9 anonim ***** válasza:
igen:))
2012. febr. 25. 18:41
 3/9 anonim ***** válasza:
Első tippem, hogy jön a jó idő, szedjük elő a sport cipőt és futni kellene.. Nekem mikor először vágtam bele a fogyókúrába ezzel elég sok problémám volt, főleg mert szégyeltem magam, ahmar ömlött rólama víz vörös volt a fejem és így tovább.. Aztán átszoktam arra, hogy elsétáltam a legközelebbi rejtettebb bicigli útra és ott kezdtem el futni, így legyőztem a szégyen érzetemet.
2012. febr. 25. 18:58
 4/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Adok egy tanácsot neked. A Réka tornával nem nagyon lehet fogyni. És most nem akarlak lelombozni. Azok, akik fogynak tőle az vagy azért van, mert előtte semmit nem mozogtak (egy idő után nem is fognak tőle zsírt veszíteni), vagy pedig azért mert mást is sportolnak mellette. Hidd el, nem bunkóságból mondom ezt, megtapasztaltam. A szervezeted egy idő után hozzászokik, még akkor is, ha váltogatod a tornákat.

Azt javaslom, hogy sima sétával kezdj, ha 20 kg felesleg van rajtad, nem szabad a térdeidet megerőltetned azokkal a kitörésekkel, és a többi.

Pl.: Heti 5x csináld (két pihenőnap legyen)

1.hét 30 perc közepes intenzitású séta + 30 perc bicaj

2.hét 30 perc gyors séta + 30 perc bicaj

3.hét 1 óra gyors séta + 20 perc bicaj

Amikor eléred a 78kg-ot, tehát már csak 10 kg felesleg van rajtad, nekiállhatsz a futásnak.

Kocogás->Lassú futás->Futás->Dinamikus futás

Ezután elkezdheted a Rubint Réka tornákat, hogy el kezdj feszesíteni. De ha megteheted menj inkább edzőterembe. A súlyzós edzések fontos részei a diétának.

A zöldség, sok víz, és kenyérmentesség nagyon jó alap a diétához. Napi ötször egyél minimum, és ne éheztesd magad. Olykor-olykor egy csoki belefér. :)

Nekem ez teljesen bevált.

Sok Sikert Kívánok!

2012. febr. 25. 19:02
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kérdésre érkezett eddigi kommenteket.

Szerintem csinálhatnánk úgy, hogy minden nap végén beszámolnánk egymásnak, hogy mit/mennyit ettünk mit/mennyit mozogtunk.

Én úgy tervezem, hogy mérleg és számológép segítségével figyelem azt, hogy mennyi a kalóriabevitelem az adott nap. a napi cél: 800 kalória.

Emellet csak este van időm sportolni,séta, kocogás stb. zenével a fülemben, mert szerintem úgy sokkal könnyebb többet teljesíteni. Kerülöm a colát, csokit (max heti 1x1 kis mennyiség ) és a kenyeret is.

Ha nassolhatnék jönne rám, akkor megiszok egy jópohár vizet. Aztán a szervezet is rááll erre, addig viszont erősítenünk kell egymást, hogy ne csábuljunk el. Egyfajta verseny ez, amiben "egymás kezét fogjuk", és a kilókat legyűrjük. Gondoljunk arra, hogy sokkal jobb lesz ha pöpecül áll rajtunk egy ruha nyáron, mint egy pár percnyi boldogság amit egy tábla csoki, vagy egy hamburger okoz(hat).

Szerintem mindenki válasszon magának valami becenevet,hogy tudjuk egymást hova tenni a későbbiekben :) kérdező voltam, én preity25 nevet választom.

2012. febr. 26. 10:19
 6/9 anonim ***** válasza:

Rendben.. Ez jó ötlet, sajnos a mozgás a hétvégét leszámítva nálam is csak estére időzíthető. Akkor holnap este jelentkezem a saját kis összefoglalómmal.

Sziszi voltam.

2012. febr. 26. 20:51
 7/9 A kérdező kommentje:
okés:) én is szintén megírom :)
2012. febr. 26. 21:19
 8/9 anonim válasza:

[link]

csatlakozzatok hozzánk, várunk sok-sok szeretettel titeket is! :)

2012. febr. 26. 21:46
 9/9 anonim ***** válasza:

Nos, a mai napomból kimaradt az edzés, mert rengeteget kellett rohangálnom napközben és későn értem haza. Reggelire ettem egy kis epres joghurtot sima gabonapehellyel. Ez nálam egy bevált reggeli, mert finom és ad elég energiát a naphoz. Ebédelni sajnos nem volt rendesen időm, így csak egy gyors szendvicset ettem (barna magos zsemle,egy szelet sonkával és egy saláta levéllel), később megettem egy almát, majd vacsorára egy tányér spenótot. Napközben megittam két kis üveges ásványvizet,két bögre zöld teát(ízesítésnek egy db édesítőt)és sajnos a rossz szokásom amiről még nem tudok leállni, az a napi 3-4 presszó kávé. Amint látszik, sajnos ma is beleestem a túlzsfolt napba,de talán jövőhéttől csendesedik és sikerül összeállítanom, betartanom egy rendes étrendet. Utólag hozzáfűzném, hogy ezt csak azért írtam, hogy lássátok mi volt, én sme így tevreztem, csak ez a rohanás.. Ehhez kapcsolódva lenne is kérédsem. Ti mit esztek a sűrű, rohangálós napokon. Hogyan oldjátok meg, hogy eleget is egyetek, egészségeset is? Ma kicist elkeseredtem, mert úgy érzem hiába a nyg elképzelések és tervek, az életvitelemmel nem összeegyeztethetőek..:(

Sziszi

2012. febr. 27. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!