Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen ételek hízlalnak a...

Milyen ételek hízlalnak a legjobban?

Figyelt kérdés
2012. febr. 24. 20:58
 1/6 anonim ***** válasza:
83%

Nincs olyan, hogy hizlaló meg nem hizlaló étel.Csak olyan van, hogy egészséges és egészségtelen, valamint magas és alacsony kcal tartalmú.

Magas kcal tartalmú és egészségtelen ételek például a gyorsételek. Viszont vannak szintén magas kcal tartalmú, de egészséges ételek is, például az olajos magvak. Az hizlal, ha kcal többlet van, vagyis többet eszel a súlytartáshoz szükséges kcalnál. Lehet fogyni egészségtelen ételekkel is, viszont lehet hízni egészséges ételekkel is.A legjobb, ha az ember egészséges ételeket fogyaszt, ha fogyni, ha hízni akar.

2012. febr. 24. 21:08
 2/6 anonim ***** válasza:
23%
áztasd be tejbe a karikákra vágott kifli szeleteket, rakj kristálycukrot az olajba, és süsd ki xddd
2012. febr. 24. 21:13
 3/6 anonim válasza:
Az első válaszoló jól írta. De ha tartózkodni akarsz valamilyen ételtől fogyás érdekében, akkor ne egyél szénhidrátot.
2012. febr. 24. 21:38
 4/6 anonim ***** válasza:
59%
szénhidrátra is szüksége van az embernek te potenciális anorexgyártmány, ismered azt a szót hogy életenergia?
2012. febr. 24. 21:46
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Fehér kenyér helyett teljes kiörlésű, mert egészségesebb és laktatóbb.

Tészta helyett inkább rizs (barna) mert a rizsben bár van szénhidrát, de ugyan annyi fehérje is.

Rántott hús helyett valami tepsis hús (sajttal-tejszínnel vagy zöldségekkel...)

Cukor helyett nyírfacukor, mert sokkal kevesebb kalóriát tartalmaz, lassan szívódik fel és nem emeli hirtelen a vércukorszintet.

Ha fogyni akarsz a kalóriák mellett a szénhidrátot is számold, napi minimum 150gr ch elosztva már fogyaszt, de az alá ne menj.

Bocs hogy nem pontosan a kérdésedre válaszoltam.

2012. febr. 24. 22:04
 6/6 anonim ***** válasza:
46%
Második vagyok, a kérdező hízni akar, én leírtam egy receptet, amivel hízhat, privátban meg is köszönte. MI A JÓ BÜDÖS FRANCÉRT KELLETT LEPONTOZNI?
2012. febr. 24. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!