Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem tudnatok valami jo személy...

Szandra28 kérdése:

Nem tudnatok valami jo személyi edzőt aki edzésprogramot készítene nekem?

Figyelt kérdés

Eljárok konditerembe, de olvastam hogy akkor lesz csinos nőies alakod ha bizonyos mozdulatokat egymas utan végezzük el. Nem kell lejönni velem konditerembe mert elég kitarto vagyok és van amikor kikell hagynom heteket a suli miatt vagy az miatt hogy uj tetkokat csinaltatok!

A csipőmön és a hasamrol szeretnek fogyni, mellete a fenekemet szeretnem kerekebbíteni , nincs rajtam sok felesleg de viszont a mellembol nem nagyon szeretnek fogyni ha ez megoldhato! 18/L

2012. febr. 24. 13:41
 1/4 A kérdező kommentje:
172cm 65kg!!!
2012. febr. 24. 13:50
 2/4 °:Amigo:° ***** válasza:

Szia! Rosszul olvastad :-)

Én edző vagyok és most szólok, hogy ez nem járható út.

Honnan tudnád, hogy mit kell csinálni egyedül ?

A gyakorlatokat meg kell tanulnod, a táplálkozást, életmódot szintén.

Egy edző dolga, hogy veled edzzen, tanítson, korrigálja a hibáid, megelőzze a sérüléseket és maximalizálja az EREDMÉNYT !

Egy papírfecnire leírt néhány általad ismeretlen fogalom és számok halmaza alapján soha nem fogsz tudni edzeni.

Ha ilyet kapsz (tőlem ugyan nem) :-D az értéktelen és haszontalan számodra és még fizetned is kell érte.

2012. febr. 24. 14:11
 3/4 A kérdező kommentje:
Ohh értem, ezt nem tudtam ugyhogy köszönöm a felvilágosítást! Esetleg megkérdezhetem hogy hova valosi mert akkor keresek egy személyi edzőt!!!
2012. febr. 29. 15:22
 4/4 °:Amigo:° ***** válasza:
Budapesti vagyok, budai központi helyen lévő teremben dolgozok. ;-)
2012. márc. 1. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!